Valentinsdag Gaveideer 2016

Valentinsdag er efterhånden blevet en traditionsrig dag herhjemme i Danmark, så vel som i USA, hvor d. 14 februar oprindelig opstod. Vi har dog med så mange andre ting i Danmark taget traditionen til os fra USA og har du en kæreste eller kone, bør du bestemt ikke glemme denne dag, men i stedet husk og overraske din elskede.

Der er mange muligheder for at gøre dette og derfor har jeg lavet dette indlæg, hvor jeg vil komme ind på flere forskellige valentinsdag gaveideer til 2016, som formentlig bliver et hit rundt omkring i Danmark. Alle oplevelserne er fundet inde på Duglemmerdetaldrig.dk og jeg har som i mange af mine andre indlæg valgt at linke direkte ind til de enkelte oplevelser, så du nemt og med få klik, kan overraske din elskede med en kærlig oplevelse.

1. Luksus brunch

En af valentinsdag gaveideerne til 2016 kunne være en hel dag med et spa samt brunch ophold hos Arndal Spa. Dig og din elskede partner vil her blive forkælet med først 25 minutters lækker kropsmassage, hvorefter der er adgang og rig mulighed for at prøve de forskellige spa områder, hvor der både er saltvandsboblebad, dampbad og meget mere.

Efter denne aktivitet hvor i forhåbentlig har fået løsnet lidt op for spændinger og andet i nakke og skuldre, som hurtigt kan forkomme i en travl og hektisk hverdag, vil i nu skulle opleve en formidabel brunch på restauranten SULT, hvor der med garanti er noget for jer begge. Arndal Spa vil stå for reserveringen af jeres bord og derfor skal i ikke tænke på noget andet end at møde op samt nyde hinandens selskab i dejlige omgivelser og med noget god mad.

Oplevesen koster fra 725 kroner – Kan købes direkte her

2. Vinsmagning

Denne udvalgte vinsmagning kan enten opleves i vores hovedstad København eller i Aarhus, hvor dig og din elskede vi kunne se tilbage på en dag gennem vinens smagfulde og komplekse verden. Du vil få muligheden for to forskellige typer smagninger og herefter er det kun dit valg, hvilken en af slagsen, der tiltrækker dig mest og som din partner, vil kunne blive mest glad for.

Arrangementet er lavet sammen med anerkendte Kjær & Sommerfeldt, der har mange års erfaring inden for vinde fra hele verdenen. Sammen med dem vil du komme rundt i både klassiske druer fra hele verdenen, men også muligheden for at smage på nogle anderledes druer og sammensætninger, som du med garanti ikke har set eller smagt på før.

Der er garanti for en oplevelse, hvor jeres smagsløg vil komme på hårdt arbejde og i vil sammen smag, dufte samt vurdere forskellige vine i selskab med hinanden. Den perfekte oplevelse hvis i er vinelskere og ønsker at udvide jeres smagssans.

Hele vinsmagningen vil tage 2-3 timer og i tidsrummet vil der blive serveret 6-8 forskellige vine samt brød og vand.

Oplevesen koster pr. person 399 kroner – Kan købes direkte her

3. Dans med Thomas Evers Poulsen

Nu kan du glæde din kæreste eller kone med en oplevelse, hvor hun kan komme til at danse med selveste Thomas Evers Poulsen, der flere gange har deltaget i danseprogrammet på TV2, “Vild med Dans”. I samarbejde med Thomas Evers Poulsen vil din partner kunne komme til at lære og danse. Kan hun i forvejen danse nogle enkelte danse i forvejen, øger Thomas blot niveauet en smule, så selv de garvet og lidt erfarne dansere også kan få noget ud af oplevelsen med den berømte danske danser.

Der vil kunne blive valgt imellem 10 klassiske danse som tango, cha cha cha og jive. Varigheden af denne oplevelse er på omkring 50 minutter i selskab med Thomas kendt fra Vild med Dans. En populær og sjov oplevelse.

Oplevesen koster  1.499 kroner – Kan købes direkte her

4. Helikoptertur

Overrask din partner med en helikoptertur hvor adrenalinen med garanti vil kunne mærkes i hele kroppen. En oplevelse alle burde prøve og som kan bruges flere steder i hele Danmark. Det er flyve er en helt unik oplevelse og at flyve i en helikopter er heller ej noget, som alle her i livet kommer til at prøve, men muligheden er der nu, hvor du kan glæde en med en helikoptertur.

Det vil være en topmoderne helikopter, som der bliver fløjet rundt i og vil være en sightseeingoplevelse på omkring 10 minutter. Typisk er sæsonen fra marts og til september. Derfor passer denne opgave rigtig godt som en valentinsdags gave til d. 14 februar.

Oplevesen koster pr. person  699 kroner – Kan købes direkte her

Relateret artikler

Skriv et svar