Sommeren er ovre og det bliver koldere og koldere uden for. Har du ikke allerede investeret i den efterårsjakke, vil det være et godt tidspunkt, at gøre det på nu. Efterårsjakker kan også godt bruges om vinteren, men det er klart bedst, at bruge sådan en jakke i månederne op til vinteren, hvor en sommerjakke ikke altid kan være varm nok.

Jeg har fundet de nyeste jakker frem, der er på mode her i efteråret 2015. Tjek dem ud og se om, der ikke også er en af dem, som falder i din smag.

gå til butik - grøn

gå til butik - grøn

 

gå til butik - grøn

gå til butik - grøn

gå til butik - grøn

gå til butik - grøn

gå til butik - grøn

gå til butik - grøn

gå til butik - grøn

gå til butik - grøn

gå til butik - grøn

gå til butik - grøn

gå til butik - grøn

gå til butik - grøn

gå til butik - grøn

gå til butik - grøn

gå til butik - grøn

gå til butik - grøn

gå til butik - grøn

gå til butik - grøn

Hvad er en efterårsjakke?

En efterårsjakke bliver i mange hjem også omtalt som en overgangsjakke. Det er typisk en jakke, som man har på i mellem sommeren og vinteren, hvor det ofte er for koldt med en sommerjakke og for varmt med en vinterjakke.

Det skyldes for det første at temperaturen ikke længere er så lav i efterårsmånederne, som der hidtil har været en tendens til og det skyldes blandt andet den globale opvarmning, som vi alle har været en del af.

En efterårsjakke er praktisk og hurtig at tage på, hvis man er på vej ud af døren eller skal ud at gå en tur i det dejlige solrige efterårsvejr. De kan købes i alle størrelser, som vi kender det fra andre jakker eller lignende.

Du vil selv kunne se om den respektive jakker, som du finder interessant, er at finde i din størrelse, hvis du klikker dig videre ind på linket under hver jakke. Der ville du ligeledes også kunne finde den helt eksakte pris på hver af efterårsjakkerne.

De populære mærker inden for efterårsjakker til mænd?

Der findes rigtig mange forskellige mærker og nogle er mere populære end andre. Heldigvis skifter moden også hvert år og nye mærker kommer til, mens andre bliver lidt mindre populære.

Peak Performance er et af mine favoritmærker selv, da de laver kvalitetsbestemte jakker og du får virkelig noget for pengene her. Dog koster de ofte også lidt mere end andre efterårsjakker, men til gengæld holder de også rigtig godt.

Hvis du ikke behøver, at skifte din jakker hvert år, men godt kan passe den samme jakke flere år fremad, er Peak Performance et rigtig godt mærke at gå efter. Samtidig holder de rigtig godt på din kropsvarme og det vil du hurtigt kunne mærke, hvis du prøver en i en fysisk butik.

Urban Classics er et af de mærker, der er blevet rigtig populære her de seneste år og de har igen også nye kollektioner ude her i efteråret 2015 med nogle rigtige fede efterårsjakker. Jeg har bl.a. taget et par stykker af dem med på listen ovenfor.

De har en lidt anderledes stil en Peak Perfomance og er typisk en jakke, man kun bruger en sæson eller højest to. De koster ikke særlig meget og er en rigtig god jakke for pengene, men den kan ligeledes godt tåles, at blive skiftet ud efter endt sæson.

Stylepit de nyeste efterårsjakker til mænd

Alle efterårsjakkerne på listen ovenover er fundet inde på Stylepit, som har fået alle de nyeste kollektioner hjem fra rigtig mange af de fede kendte mærker, som rigtig mange går i.

Samtidig er de vellidt af mange og stort set alle kender til Stylepit eller har hørt om dem. Enten på nettet eller i reklamer i fjernsynet. Hvis du sidder og stadig er i tvivl om, hvem Stylepit er, kan jeg fortælle, at de før i tiden havde mærkerne Smartguy, Smartgirl, Smartkids osv. men nu har samlet alle deres mærker under et, som er kommet til at hedde Stylepit.

De leverer din pakke lige til døren enten med Post Danmark eller GLS. Eller du har mulighed for selv at hente din pakke i en af de mange pickup points, der er rundt om i Danmark og i efterhånden alle byer.

Ydermere kan du lige nu få fri fragt, hvis du køber for over 499,- kr. skal du f.eks. selv have en ny jakke og andre i din familie, kan det hurtigt blive over 499,- kr. og derved har du sparet fragten.

Læs også: