Sidens indhold

Kender du den følelse, hvor du har lyst til at smide alt dit tøj ud og starte helt forfra? Eller den følelse hvor dit skab er propfyldt, men du alligevel har tøjkrise hver dag? De fleste har vist stået overfor nogle følelser, der minder om dem en gang imellem. Hvis du er træt af din garderobe, kan du sagtens gøre noget ved det uden at skulle smide alt ud.

Sortér dine ting

Det er ikke altid nogen sjov opgave at skulle rydde op i sit skab, men til gengæld er det en sindssygt rar følelse bagefter. Når du skal begynde, er det en virkelig god start at sortere dit tøj. Du skal sortere alt det fra, som du hverken føler dig tilpas i eller kan lide. Der er ingen, der får det godt af at rende rundt i tøj, som de føler sig utilpas i. Du får en langt bedre følelse i hele kroppen, når du går ud ad døren og føler dig flot og godt tilpas.

Organisér din garderobe

Når du har fået sorteret en masse fra, er det lidt lettere at arbejde med. Nu kan du hænge dit tøj op og lægge det flot sammen, så din garderobe bliver mere overskueligt. Når du har sorteret noget fra, kan du også langt lettere danne dig et overblik over, hvad du mangler i din garderobe. Så er det bare med at komme ud og få købt det. I hvert fald kan du starte med at tage ud og kigge på noget forskelligt. Du kan f.eks. undersøge mærket RockAndBlue.

Tænk i nye baner

Hvis du stadig oplever tøjkriser, kan du prøve at tænke i helt nye baner. Du har garanteret nogle bestemte måder, du altid sætter dit tøj sammen på. Hvis du prøver at sammensætte dine ting på nogle helt nye måder, vil du få øjnene op for nogle helt nye outfits.