Sidens indhold

Vil du gerne have, at dit barn altid ser flot og velplejet ud? Og vil du gerne have, at dit barn går i moderigtigt tøj? Så bør du prøve Kenzos børnekollektion. Japanske Kenzo har produceret tøj siden 1970’erne og har slået sig fast på markedet som en stilsikker leverandør af moderne børnetøj. Det er tøj, som kan bruges i alle situationer, om det så er i børnehaven, i skolen, på ferie eller til fest. Der er noget for enhver smag og til enhver lejlighed. Og så er det flot nok til, at vennerne bliver misundelige.

kenzo-boernetoej

Tøj til alle aldre

Kenzo laver tøj til alle aldersgrupper, så allerede fra barnet er nyfødt, findes der et flot babysæt med de ikoniske tigerstriber, så babyen er flot, når de stolte forældre skal vise arvingen frem. Når barnet bliver lige en lille smule ældre, så er der en flot kollektion af T-shirts, trøjer og bukser i grå og sarte blå nuancer til drengene, samt kjoler, jakker, T-shirts og bukser til pigerne i flotte rødlige nuancer samt hvid, sort og grå. Når børnene bliver fra tre år og opefter, så kommer der lidt mere spræl på både design og farver. Der holdes stadig fast i tigermønstrene, men de bliver bare mere vågede. Det samme med farverne hvor der stadig holdes fast i rød til pigerne og blå til drenge, men denne gang bare med mere knald på farverne. Til de ældre børn er der også kommet et øje til som fast genganger blandt motiverne hos både drengene og pigerne.

Bred variation af børnetøj

Hos online butikker finder du alle slags tøj til børn f.eks. T-shirts, kjoler, bukser, jakker, strømper, sweatshirts, leggins, tasker, heldragter, kasketter, regntøj, termotøj og meget mere. Tøjet bliver lavet i flotte farver, hvoraf mange af dem dog er holdt i diskrete nuancer, så de er en fryd at se på for både børn og voksne. Kenzo benytter sig også meget af print. En af dem er den klassiske tiger, som efterhånden er blevet et ikon for Kenzo.