Sidens indhold

En moderne skindjakke er i dag den nemme vej til et smart og ikke mindst moderigtig look. Derudover er de altid udført og produceret i en kvalitet, der holder kulde og vind ude gennem hele efteråret og vintermånederne. Dermed formår rigtig mange skindjakker at kombinere både mode og kvalitet, hvorfor de lækre skindjakker fra flere af mode branchens føreende brands nyder rigtig stort popularitet i blandt os danskere. Det er derfor heller ikke uden grund, at jeg i dette indlæg har taget et kig på 15 meget forskellige skindjakker til flere priser og hvor alle er af en super kvalitet.

sort skindjakke

Design: Schott Made in USA Pris: 7.195 kroner

gå til butik - orange

Jeg er vild med designet fra Schott Made in USA, der laver nogle virkelig fede og sprøde skindjakker. Denne er meget klassisk i sin farve, men stadig med nogle moderne og smart detaljer, der giver skindjakken et ekstra pift.

skindjakke i brun

Design: Schott Made in USA Pris: 8.895 kroner

gå til butik - orange

Denne skindjakke er også fra Schott Made in USA, men i en helt anden farve og stil. Denne jakke er i farven brun og med nogle super fede detaljer, hvor bl.a. lynlåsen på skindjakken sidder i den ene side, hvilket er lidt utraditionelt for en skindjakke. Det er en lidt tung jakke, i forhold til en almindelig jakke eller frakke, men det er ofte kendetegnet ved en skindjakke af en god kvalitet.

læderjakke sort i replay

Design: Replay Pris: 2.595 kroner

gå til butik - orange

Denne skindjakke er fra mærket Replay og er måske et ukendt mærke for flere, men ikke desto mindre laver de nogle rigtig gode og kvalitetsbevidste produkter, som denne skindjakke. Den har nogle smart yderlommer på jakken med en stor og bred lynlås, hvilket harmonere rigtig godt med den almindelig lynlås i skindjakken, som bruges til at tage jakken af og på.

skindjakke fra freaky

Design: Freaky Nation Pris: 1.595 kroner

gå til butik - orange

Fed skindjakke fra mærket Freaky Nation med en smart indbygget hætte. Det er lidt utraditionelt med en hætte i en skindjakke, men dette er tilfældet i dette produkt fra Freaky Nation. Det kan lige nu kun købes i et par få størrelser og derfor bør du slå til nu inden det er for sent.

diesel skindjakke

Design: Diesel Pris: 5.495 kroner

gå til butik - orange

Elegant og super smart skindjakke af det populære og verdenskendte mærke Diesel. Det er en speciel skindjakke og i nogle noget utraditionelle farver. Ofte ses skindjakker i enten den klassiske sort eller brun farve, men Diesel har endnu en gang formået, at skabe et produkt i nogle helt andre farver.

diesel sort skindjakke

Design: Diesel Pris: 4.195 kroner

gå til butik - orange

Endnu en flot og elegant skindjakke fra Diesel, men denne gang i en mere traditionel farve. Denne model kan kun købes i farven sort, men har til gengæld også nogle flotte detaljer især på fronten, som også ses tydeligt på overstående billede. Brug den hele året og køb den nu inden det er for sent.

calvin klein skindjakke

Design: Calvin Klein Pris: 3.795 kroner

gå til butik - orange

Flot skindjakke af det forholdsvis dyre og eksklusive mærke Calvin Klein. Et mærke mange mænd drømmer om at eje produkter fra og dette kan nu blive en realitet med denne skindjakke. Den er lavet i et flot design, der går igennem hele skindjakken.

skindjakke i steel grey

Design: JOOP! Pris: 3.595 kroner

gå til butik - orange

Endnu en læderjakke fra mærket JOOP!, men i en anderledes “steel grey” farve. Den har samtidig nogle flotte lækre detaljer, der går igennem hele skindjakken. Du kan se yderligere og flere billeder på overstående link, der får dig direkte ind til butikken, hvor skindjakken sælges i flere forskellige størrelser.

oakwood læderjakke

Design: Oakwood Pris: 1.995 kroner

gå til butik - orange

En dark grey farvet skindjakke fra mærket Oakwood. Den kan købes til en forholdsvis billig pris, i forhold til den fantastiske gode kvalitet produktet fås i. Den har flere flotte detaljer på fronten, hvilket også tydeligt kan ses på overstående billede.

rød skindjakke

Design: Gipsy Pris: 1.595 kroner

gå til butik - orange

Rød skindjakke af mærket Gispy til en forholdsvis billig pris, der er til at betale for de fleste. En skindjakke der også kan købes i flere andre farver, men i dette eksempel har jeg valgt den røde farve, da den er lidt utraditionel og anderledes.

goosecraft skindjakke

Design: Goosecraft Pris: 2.395 kroner

gå til butik - orange

Flot brun skindjakke fra mærke Goosecraft. En rigtig biker skindjakke der egner sig perfekt til dig, der har en motorcykel eller godt kan lide det rå look. Samtidig kan denne model købes i flere forskellige farver samt størrelser.

Goosecraft læderjakkke

Design: Goosecraft Pris: 2.695 kroner

gå til butik - orange

Flot læderjakke i en dark brown farve igen fra mærke Goosecraft. Denne skindjakke har nogle super svedige detaljer på fronten og hvor man tydeligt kan se, at der er gjort noget ud af detaljerne. Den er lidt rå i looket og kan købes til en rimlig pris.

True religion skindjakke

Design: True Religion Pris: 6.095 kroner

gå til butik - orange

En helt ny skindjakke fra True Religions nye kollektion. Den kan købes i en sort farve og har mange smart detaljer, der går igennem hele skindjakken. Kan bruges til flere forskellige arrangementer og vil med stor sandsynlighed skabe god opmærksomhed med dens mange detaljer.

tommy hilfiger skindjakke

Design: Tommy Hilfiger Pris: 3.895 kroner

gå til butik - orange

Smart klassisk skindjakke i en sort farve fra Tommy Hilfiger til en eksklusiv pris på 3.895 kroner. Den kan købes i flere forskellige størrelser og med et køb af sådan en skindjakke, kan du være sikker på, at du ikke skal udskifte din skindjakke de næste kommende år. Den købes i en super kvalitet og er derfor ikke en sæson varer, der nødvendigvis skal udskiftes hvert år.

versace skindjakke

Design: Versus Versace Pris: 9.295 kroner

gå til butik - orange

Fed skindjakke fra den dyre og eksklusive mærke Versus Versace til en formidabel pris på 9.295 kroner. For de penge får du en skindjakke af den ypperste kvalitet og med nogle detaljer, der er sjældent set. Den kan kun købes i en sort farve og egner sig til de fleste mænd, der ønsker et lidt “rå” look.

Hvornår kan jeg bruge en skindjakke?

Du vil kunne bruge en skindjakke som mand i flere forskellige situationer og til flere festlige arrangementer. Nogle vælger at bruge den som en jakke udover en skjorte til en festlig tur i byen, mens andre bruger den for at holde vind og kulde ude året rundt. En skindjakke kan bruges året rundt og holder ofte i flere år fremadrettet. Der er dermed ikke blot tale om en sæsonvarer, som kun bruges inden for et bestemt antal måneder, men derimod et produkt, der kan bruges hele året rundt og som mange vælger at gøre.

Billige skindjakker til mænd

Det kan ofte være svært at finde frem til de billigste skindjakker på markedet, men der er dog hjælp at hente på denne front. En skindjakke kan købes i flere forskellige priser, men hvad er i virkeligheden en fair pris for en jakke, der stadig er i en god kvalitet? Ovenover er alle skindjakker nøje udvalgt og i forskellige prisklasser, så der er noget til enhver smag både i priser, farver samt materialer.