Sidens indhold

Læderbukser til kvinder er og bliver en klassiker og igen i år 2016 bliver dette med alt sandsynlighed en lige så stor succes som de forrige år. Mange vil traditionelt nok gå i et par smarte læderbukser om vinteren eller efteråret, men de kan også sagtens bruges om foråret og sågar om sommeren.

De er ofte rigtig tætsiddende og sidder stramt på ens ben og dette skal man være opmærksom og forberedt på inden et evt. køb. Efter min mening kan man bruge læderbukser til mange forskellige arrangementer og situationer. De mest hyppige er, at bruge dem til en god bytur med ens veninder og venner eller blot som en hverdags buks på arbejdet eller studiet. Det kræver ikke andet end en lille top eller en skjorte og du har det perfekte arbejdslook og tilføjes der yderligere et par stilletter i en passende farve, er du helt klar til at tage en tur i byen.

Der er mange muligheder og det er blot med at gribe dem an og prøve sig lidt frem. Jeg har valgt nogle super smarte læderbukser i forskellige prisklasser, så der er noget til enhver pengepung. Jeg starter ud med de billige læderbukser og slutter indlægget af med de dyreste, så de kommer i prioriteret rækkefølge. Alle udvalgte er af 100 % læder og alle af en rigtig god kvalitet. Der findes også læderbukser, der ligner meget nedenstående udvalgte modeller, men ofte er de ikke af 100 % læder, men til gengæld er de lidt mere fleksible.

1. SORTE LÆDERBUKSER FRA GESTUZ

SORTELÆDERbukserfragestuz

FIND LÆDERBUKSERNE HER

Mærke: Gestuz 

Pris: 1.495,- kr.

Disse fede sorte læderbukser fra Gestuz har nogle flotte detaljer på især lommerne på fronten. De er lavet af 100 % læder og er derfor meget tætsiddende og ikke særlig elastiske. Det er derfor vigtigt, at du køber dem i din rigtige størrelse, da der stort set intet elastik er i disse læderbukser.

2. SORTE SKINDBUKSER FRA DENIM HUNTER

FIND LÆDERBUKSERNE HER

Mærke: Denim Hunter

Pris: 1.995,- kr.

For nogle kunne disse flotte sorte skindbukser fra Denim Hunter ligne et par jogginbukser ved første øjekast. Dette er dog langt fra rigtigt, da disse skindbukser bl.a. har en flot overgang af noget stof på siden af benene, hvilket givet nogle rigtig flotte og lange ben. Samtidig passer de rigtig godt sammen med et par sorte stiletter til en almindelig arbejdsdag eller et hyggeligt arrangement.

3. DETALJERET LÆDERBUKSER FRA OAKWOOD

FIND LÆDERBUKSERNE HER

Mærke: Oakwood

Pris: 1.995,- kr.

Disse detaljeret læderbukser fra Oakwood kan bruges til flere forskellige lejligheder. De flotte detaljer med bl.a. en overgang på låret giver et mindre lår hos dog som kvinde og giver derfor et flot resultat af nogle flotte lange og slanke ben og lår. Det er en meget populær model fra Oakwood og et par læderbukser vi med garanti vil se i de danske kvinder gå rundt i til foråret og sommeren 2016.

4. ELASTISKE SKINDBUKSER FRA SELECTED FEMME

FIND LÆDERBUKSERNE HER

Mærke: Selected Femme

Pris: 2.799,- kr.

Disse skindbukser fra Selected Femme er lavet i 100 % lamme læder, men har derudover fået påsyet stretch på bagsiden af buksen, der gør den helt lækker blød og rigtig elastisk at have på. En perfekt læderbuks der kan bruges sammen med diverse skjorter, bluser og toppe. Vær opmærksom på at den er lavet af 100 % lamme læder og kan derfor ikke tåle at komme i vaskemaskinen, men hvis de alligevel bliver beskidte efter brug, bør du sende dem til et vaskeri. Der kan de blive ren gjort med de rigtige remedier og under de rigtige betingelser og vilkår, så dine læderbukser kan bruges flere gange fremadrettet.

5. FEDE SKINDBUKSER FRA GESTUZ

FIND LÆDERBUKSERNE HER

Mærke: Gestuz

Pris: 3.000,- kr. 4.000,- kr.

Disse skindbukser er også af mærket Gestuz, men har på denne model tre detaljeret lommer på fronten, der gør modellen anderledes end andre skindbukser. Den oprindelig pris er på 4.000,- kr., men i øjeblikket kan du spare dig selv for hele 25 % af prisen og dermed købe den selv samme model til blot 3.000,- kr. De fås kun i et begrænset antal med denne rabat og du bør derfor slå til nu inden det er for sent.

6. FEDE SORTE LÆDERBUKSER FRA MORE&MORE

FIND LÆDERBUKSERNE HER

Mærke: More & More

Pris: 3.095,- kr.

I disse læderbukser fra mærket More & More er der kun få detaljer sammenlignet med mange af de tidligere modeller, som vi har taget et kig på. På disse læderbukser er der igen en lille kant lige op over knæet, der er interessant at ligge mærke til, da den gør at du får lange slanke ben i disse læderbukser og hvem vil ikke gerne have det? Samtidig er de lidt højtalejet, som også kan ses på billedet og dette er lidt utraditionelt i forhold til, at det er en læderbuks, men alligevel en lækker charme ved denne model.

7. FLOTTE KLASSISKE LÆDERBUKSER FRA OAKWOOD

FIND LÆDERBUKSERNE HER

Mærke: Oakwood

Pris: 3.795,- kr.

Dette er et par helt klassiske knaldsorte læderbukser igen af mærket Oakwood, som vi har taget et kig på tidligere. Jeg kan dog godt lide især denne model, da de er absolut helt tætsiddende og giver nogle ganske flotte lange ben, når de haves på som kvinde. De kan bruges sammen med et par stilletter i en matchende sort farve og sammen med en skjorte ligeledes i en evt. sort farve, så hele det sorte look kommer til en ende eller du kan vælge at pifte dit look lidt op ved at vælge en skjorte eller en bluse i en anden farve.

8. DAY BIRGER ET MIKKELSEN SKINDBUKS

FIND LÆDERBUKSERNE HER

Mærke: Day Birger et Mikkelsen

Pris: 4.199,- kr.

Jeg tog disse læderbukser med fra Day Biger et Mikkelsen, da de mest af alt ved et hurtigt blik godt kunne ligne et par ganske almindelige sorte jeans. Der er der stor forskel, da de er lavet af 100 % læder og samtidig synes jeg der er nogle ganske flotte detaljer ved præcis denne model, som bl.a. lynlåsen nede ved anklen, der skaber lidt variation til dit almindelige look. Samtidig er modellen fra Day Birger et Mikkel som er et kendt mærke herhjemme i Danmark og ikke mindst populært.

9. LÆDERBUKSER MED TO LOMMER PÅ FRONTEN

FIND LÆDERBUKSERNE HER

Mærke: Tony Cohen

Pris: 4.695,- kr.

Et par højhældet sko sammen med et par skindbukser som denne model fra Tony Cohen er ikke en helt dum sammensætning. Fra de forrige modeller vi har kigget på, har de hver især haft nogle enkelte forskellige detaljer, hvor denne læderbuks fra Tony Cohen ligesom har samlet alle de enkelte detaljer i en model. Der er bl.a. lynlåsen nede ved anklen, de detaljeret lommer på fronten af læderbuksen samt en overgang lige op over knæet, der givet nogle pæne slanke ben. Alt det samlet givet et par rigtig flotte, smarte og ikke mindst detaljeret læderbukser, der kan få alle kvinder til at se et par år yngre ud.

10. BY MALENE BIRGER ELENASOO

FIND LÆDERBUKSERNE HER

Mærke: By Malene Birger

Pris: 4.999,- kr.

Rosinen i pølseenden for denne gang er et par af de dyreste læderbukser på markedet som jeg kunne finde, men som jeg stadig synes er interessant og derfor skulle de bare med. Som du sikkert har lagt mærke til er de af mærket By Malene Birger, som er et eksklusivt mærke og derfor er prisen også relativ høj, i forhold til andre modeller på markedet. Disse er dog lavet med den forfængelighed og du kan være sikker på, at der er blevet kælet for disse skindbukser. Der er ikke specielt mange detaljer, men blot et par skindbukser, der sidder helt stramt og tæt, men som alligevel har en hvis charme over sig, da de er designet og produceret af det verdenskendte danske mærke By Malene Birger.