Sidens indhold

Adidas’ træningsbukser er noget af det bedste jeg ved, at gå rundt i en hel dag. Det er der med garanti mange, der vil kunne nikke genkendelse til og derfor har jeg fundet deres helt nye kollektion Adidas træningsbukser Con16 TRG PNT. De kan købes i de helt traditionelle farver, såsom sort og mørkeblå, men i denne kollektion, er er også at finde farverne rød og mørkegrå. Flere unge går også rundt i træningsbukserne til hverdag, når de skal på studie eller lignende og de er med tiden blevet et helt modefænomen.

Adidas nyeste model bliver dog med stor sandsynlighed heller ingen undtagelse, da mange især unge enormt gerne vil have fat i deres nyeste model. På deres nyeste model er der ikke længere, at finde de hvide merkante strejer på bagsiden af træningsbukserne nede ved lægmusklen, som ellers var deres helt nye tiltag på deres forrige model. Nu har de i stedet for tilføjet en matchene hvid farve og den farve træningsbukserne har oppe i livet. Det giver pludselige adidas træningsbukserne et helt nyt liv og ikke mindst et anderledes look. De koster stort set det samme uanset farve, men der er alligevel en lille forskel, men det kan du læse nærmere om længere nede.

1. Adidas træningsbukser Con16 TRG PNT i rød

rød adidasbukser

FIND TRÆNINGSBUKSERNE HER

Mærke: Adidas

Pris: 400,- kr.

Den første farve er i en rød farve og kan både bruges af voksne mænd og kvinder. Farvene på denne træningsbuks harmonerer godt med hinanden. De falder stort set ikke i pris heller ikke selvom, der igen formentlig til næste år kommer endnu en ny model af Adidas’ trænings bukser.

2. Adidas træningsbukser Con16 TRG PNT i mørkegrå

adidas bukser i mørkegrå

FIND TRÆNINGSBUKSERNE HER

Mærke: Adidas

Pris: 400,- kr.

Dette er også en af Adidas’ nye farver på deres træningsbukser. Den minder lidt om den klassiske sorte farve, men den er i virkeligheden mørkegrå. De elegante hvide striber er ligeledes at finde på denne model og farve på siden af benene og de selvsamme farver oppe i livet.

3. Adidas træningsbukser Con16 TRG PNT i sort

adidasbukser i sort

FIND TRÆNINGSBUKSERNE HER

Mærke: Adidas

Pris: 350,- kr.

Disse sorte træningsbukser kan købes til en lidt billigere pris, da de er lidt mindre i størrelserne og bedst egner sig til børn. Disse Adidas træningsbukser til børn kan være en god idé til en gave eller hvis barnet dyrker meget sport. Følger du overstående link, kommer du direkte ind til selvsamme produkt, hvorfra du kan købe træningsbukserne.

4. Adidas træningsbukser Con16 TRG PNT i lyseblå

adidasbukser i lyseblå

FIND TRÆNINGSBUKSERNE HER

Mærke: Adidas

Pris: 350,- kr.

Disse træningsbukser fra Adidas er i en fed ny blå farve, hvor der ligeledes er tilføjet lidt ekstra blånuancer oppe i livkanten. De er også lidt mindre i størrelserne og koster derfor kun den nette sum af 350,- kroner. Du får et par træningsbukser i den bedste kvalitet og samtidig nogle du kan gå med til hverdag.