Det er ved at være tid til at gøre vintergarderoben klar, men hvad er det lige der er det vigtigste til en god vintergarderobe? Der er et par ting, som du skal huske i din vintergarderobe og vi har derfor samlet 3 gode råd, til at lave den perfekte vintergarderobe her.

Vinterjakken har stor betydning

En vinterjakke er ikke bare en jakke, din vinterjakke har en stor betydning for dit outfit din udstråling. Du har din vinterjakke på hver gang du er ude, og det er det første andre ser dig have på, og derfor er det vigtigt at have en vinterjakke, der passer til din stil.

Samtidig er det også vigtigt at have en vinterjakke, der kan leve op til de praktiske krav for en god vinterjakke fx at den kan holde dig varm og er vandtæt hvis du skal ud at gå i regnvejr.

Du skal altså både have en praktisk vinterjakke, men også en jakke der passer til din stil og nyeste mode, og der er derfor flere aspekter at overveje, når du skal vælge din næste vinterjakke.

For at finde en vinterjakke, der lever op til det du gerne vil have, kan det i nogle tilfælde godt blive en dyr omgang, når der lige pludselig også bliver skruet op for varmeregningen, men du kan heldigvis altid låne penge.

Hold varmen med uldtøj

For at holde varmen, når frostgraderne sætter ind, kan lidt tøj lavet af uld være vejen frem. En uldundertrøje er fantastisk til at have under en tynd trøje, for at holde varmen. Og du kan sagtens finde uldundertøjer, der er lavet så de ikke kradser. Der er nemlig mange, der ikke kan lide at gå i uld, fordi det ofte kradser, men det er muligt at finde uld, der ikke kradser, så det stadig er behageligt at have på.

Hvis du er meget kuldskær, kan du også bruge lange uldunderbusker, hvis du har løse bukser på. Ellers kan du også finde pæne og moderne bukser, der er lavet af uld, så du kan holde varmen på den måde.

De rigtige accessories

For at fuldende en god stil, kræver det altid et par gode accessories. Vinter accessories er især et moderne tørklæde der kan give din stil et ekstra pift. Ud over det skal du selvfølgelig også have lidt fine smykker, der passer til dit vintertøj.

En god fugtighedscreme

Når det bliver vinter, bliver vores hud udsat for et andet klima, som for mange kan resultere i tør hud, og en god vintergarderobe skal derfor også indeholde en god fugtighedscreme, så du er klar til at tage kampen op mod den tørre hud.

Hvis du allerede nu har lidt problemer fx med tør hud eller andre hudproblemer er det en god idé at gøre noget ved det, inden vinterens frostgrader sætter ind. Der findes mange måder, som kan hjælpe dig med at få en sundere hud, først og fremmest er en sund og varieret kost vigtig.

Du kan også overveje at tage en detox kur, hvis du gerne vil pleje din hud lidt ekstra. En detox kur er en måde at udrense din krop for affaldsstoffer, så du kan holde dig sund. En detox kur kan blandt andet hjælpe med at undgå kroniske sygdomme og er også en god hudpleje, da affaldsstoffer har en dårlig påvirkning på huden. En detox kur er blandt andet effektiv mod uren hud og kan samtidig også styrke håret og neglene, så du er klar til en kold vinter.