Sidens indhold

Selvom det kan være svært at spå, hvornår den rigtige vinterkulde kommer til Danmark i år, må man stadig formode at den viser sig fra sin værste side på et eller andet tidspunkt. Til det formål skal hovedet pakkes godt ind, så man ikke fryser. Ud af den tanke er der kommet denne artikel, som indeholder 9 smarte huer til vinteren, der alle vil være præget af en høj kvalitet og til formidable priser.

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at en hue ikke just bidrager til nogen udpræget elegance til ens outfit, men rent faktisk kan en hue være en ganske glimrende og pæn accessory i hverdagen. Så længe du ikke ser formel ud eller har jakkesæt på og går rundt med en hue på.

De 9 smarte huer jeg har udvalgt til denne artikel, vil alle være huer som, der snildt vil kunne bæres sammen med et casual outfit. I min optik må en hue gerne være så simpel som mulig uden en alt for prangende farve eller et skævt design der skejer ud. Der findes dog i dag mange forskellige former for huer, hvoraf nogle er med en top, mens andre sidder helt stramt ned over ens hovedet. Kig og læs artikel igennem og måske du falder over en smart hue, der vil passe godt til dig.

Casual hue i grå

FIND HUEN HER

Pris: 99,- kr.

Mærke: Pier One

Fin enkel hue med top til ingen penge. Med denne hue vil du være sikker på at komme helskindet gennem vinteren.

Casual hue i sort

FIND HUEN HER

Pris: 299,- kr.

Mærke: Polo Ralph Lauren

Den klassiske sorte hue med rød hest. Huen er lavet af 100 % uld og kan desuden købes i flere farver.

Meleret hue i sort og hvid

FIND HUEN HER

Pris: 99,- kr.

Mærke: Jack & Jones

En flot meleret hue i sort og hvid. Huen kan bruges til casual outfits og tåler maskinvask ved 30 grader.

Klassisk hue af 100 % kashmir

FIND HUEN HER

Pris: 649,- kr.

Mærke: Johnstons Cashmere

En klassisk hue i en grå farve i 100 % kashmir. En hue der varmer ens ører og hovedet godt.

Strikhue i sort og grå

FIND HUEN HER

Pris: 599,- kr.

Mærke: Diesel

Nydelig hue i en sort og grå farve. Huen er fremstillet af 55 % uld og 45 % kashmir. Desuden bør den ikke maskinvaskes, men vaskes i hånden.

Smart hue til minusgraderne

FIND HUEN HER

Pris: 649,- kr.

Mærke: Bickley+Mitchell

Dette er huen, der kan holde alt kulde ude og holde ens hoved samt ører varme. Den er fremstillet af 80 % uld og 20 % nylon. Huen bør vaskses i hånden, hvis den er beskidt.

Smart brun hue til den kolde vinter

FIND HUEN HER

Pris: 549,- kr.

Mærke: Bogner Fire + Ice

Smart hue i brun og hvid med en dut på toppen. En lidt anderledes hue i forhold til de mere klassiske huer ovenfor. Den er perfekt til alpin ski og tåler maskinvask ved 30 grader.

Flerfarvet enkel hue

FIND HUEN HER

Pris: 549,- kr.

Mærke: Armani Jeans

Sjov klassisk flerfarvet hue fra det populære mærke Armani Jeans. Huen er enkelt og købes i to forskellige mørkeblå farver. Den er fremstillet af 50 % polyakryl og 50 % uld. Den tåler maskinvask ved 30 grader.

Stribet smart hue i mørkeblå

FIND HUEN HER

Pris: 499,- kr.

Mærke: BOSS Orange

Stribet hue fra BOSS Orange i ribstrik. Huen er fremstillet i 82 % uld og 18 % bomuld. Den er dejlig varm at have på og er fin af udseende. Den tåler maskinvask ved 30 grader og ved skånevask.