Sidens indhold

Vinteren er over os og det er blevet koldt uden for. Det betyder også, at det er tid til at få købt et varme halstørklæde, hvis du endnu ikke har gjort dette. Vi har her på fundet frem til et større udvalg af lækre varme halstørklæder til mænd.

Alt fra burberry halstørklæde til varme halstørklæder fra Jack & Jones. Forhåbentlig kan du lide et eller flere af dem som vi har fundet frem til. De udvalgte halstørklæder kan også bruges som julegave. Nogle af de udvalgte tørklæder er dyrere end andre, men fælles for alle de udvalgte er, at der er noget for enhver smag og til en hver pris.

1. Sort halstørklæde fra Jack & jones

sort halstørklæde til mænd

FIND HALSTØRKLÆDET HER

Pris: 299,- kr. 20 % rabat 239,- kr. 

Et klassisk sort varmt halstørklæde fra Jack & Jones. Et halstørklæder af en god kvalitet til få penge. Du vil snildt kunne klare dig gennem vinteren med dette sorte tørklæde. 

2. Meleret tørklæde fra Lacoste

meleret tørklæde fra Lacoste

FIND HALSTØRKLÆDET HER

Pris: 599,- kr.

Lacoste har lavet dette elegante halstørklæde i en lysegrå meleret farve. Det er fremstillet i 80 % uld og 20 % kashmir. Det måler 180 cm i længden og 26 cm i bredden.

3. Brunt Polo Ralph Lauren Halstørklæde

FIND HALSTØRKLÆDET HER

Pris: 549,- kr.

Pænt brunt halstørklæde fra det populære mærke Polo Ralph Lauren. Bliver halstørklædet beskidt, bør det renses og ikke maskinvaskes. Det måler 190 cm i længden og 25 cm i bredden.

4. Flerfarvet halstørklæde fra Espirit

FIND HALSTØRKLÆDET HER

Pris: 169,- kr.

Et flerfarvet pænt halstørklæde fra mærket Espirit med et flot mønster. Det tåler maskinvask ved 30 grader og måler 200 cm i længden og 32 cm i bredden.

5. Mørkegråt halstørklæde fra Pier One

FIND HALSTØRKLÆDET HER

Pris: 129,- kr.

Pier One halstørklæde i en sort og grå farve. Et tørklæde der kan bruges i mange sammenhænge. Det bør vaskes i hånden og egner sig ikke til tørretumbler. Det måler 180 cm i længden og 26 cm i bredden.

6. Lysegråt halstørklæde i ribestrik fra FTC

FIND HALSTØRKLÆDET HER

Pris: 1.795,- kr.

Dette er et strikket halstørklæde fra mærket FTC i en lysegrå farve. Det er 100 % kashmir og bør vaskses i hånden, hvis det er blevet beskidt. Det måler 180 cm i længden og 40 cm i bredden.

7. Versace bluette halstørklæde

FIND HALSTØRKLÆDET HER

Pris: 1.795,- kr.

Rosinen i pølseenden er dette ekstremt flotte og noget utraditionelle halstørklæde fra Versace. Haltørklædet er fremstillet af henholdsvis 51 % viskose, 34 % uld og 15 % silke. Det bør ikke maskinvaskes, men renses hvis det er beskidt. Længden er 204 cm og bredden er 70 cm.