Sidens indhold

Minimalistiske t-shirts til sommeren

Et godt sommerlook skal være enkelt. Så enkelt at man er tilbøjelig til at kalde det minimalistisk. Det rigtige sommerlook skal ikke kun være enkelt, men også behageligt og afslappende at gå rundt i. Er det en varm sommerdag, skal man hurtigt kunne smide ens t-shirt og være klar til at hoppe i vandet. Jeg får selv inspiration til mind indlæg, når jeg selv sidder og kigger på tøj eller andre produkter.

Derfor blev jeg inspireret til at lave dette indlæg med eksempler på minimalitiske t-shirts til mænd. Det er blevet til 10 forskellige t-shirts i flere farver, der er perfekte til et flot og lækkert sommerlook.

Hvordan definere jeg egentlig selv en minimalitisk t-shirt? Kigger man hurtigt efter på den samling af t-shirts, som jeg har valgt i dette indlæg, vil det ikke tage mange sekunder at lægge mærke til, at det blot er basic t-shirts uden nogle former for print på. Dette er som sådan heller ikke forkert set, men der er mere bag.

For mig selv er en minimalistisk t-shirt klart præget af enkelhed og uden alt for mange unødvendige detaljer. T-shirten skal helst være en ensartet farve, men den må meget gerne være meleret. Den skal nødvendigvis ikke være i en fuldstændig clean sort eller blå farve. Disse t-shirts vil du også kunne finde i udvalget i dette indlæg. En minimalistisk t-shirt er kort sagt en t-shirt, som du kan tillade dig at have på hver dag til hvad som helst. Farvevalget kan dog være et issue, men den del kan du med garanti godt selv finde ud af at håndtere.

Gråmeleret Samsøe Samsøe T-shirt

gråmeleret t-shirt

FIND T-SHIRTEN HER

Pris: 174,75,- kr.

Det danske modehus Samesøe Samesøe med hovedkontor på Nørrebro, er eksperter i at lave minimalistiske t-shirts til mænd og helt enkelte t-shirts til sommeren.

Sort minimalistisk t-shirt

sort minimalistisk t-shirt

FIND T-SHIRTEN HER

Pris: 549,75,- kr.

Flot minimalistisk t-shirt i en sort farve fra mærket Filippa K, der er kendt for at lave enkelte t-shirts til mænd, som tydeligt ses på overstående billede. Det svenske tøjmærke kommer hvert år med nye kollektioner af deres tøj og igen herop til sommeren er ingen undtagelse.

Grøn t-shirt med brystlomme

grøn t-shirt med brystlomme

FIND T-SHIRTEN HER

Pris: 199,75,- kr.

Mange forbinder minimalisme med sort og hvid, men minimalisme findes i alle farver, hvoraf det minimale kommer til udtryk. Linjerne skal være rene og enkelte som også kan ses på denne grønne t-shirt fra mærket Anerkjendt. En grøn t-shirt som denne kunne være et glimrende valg til en varm solskinsdag sammen med et par klassiske sejlersko.

Mørkegrå Dstrezzed t-shirt

mørkegrå Dstrezzed t-shirt

FIND T-SHIRTEN HER

Pris: 549,75,- kr.

Denne stilrene t-shirt er fra det populære mærke Boss Orange. Jeg finder den især interesseret ved et hurtigt øjekast, hvor man tydeligt kan se de rene linjer i t-shirten. Den har en rund hals og er det man vil kalde en casual t-shirt. Den er derfor forholdsvis tætsiddende på kroppen, men dette kan også være et godt tegn, hvis man er muskuløs og solen bager ned på en.

Skal gerne være den første til at indrømme, at jeg altid har synes, at det har været svært at finde rundt i deres forskellige sub-grands. I dag findes der både BOSS Orange, som denne t-shirt er fra, men også BOSS Green og ikke mindst det vil ikke kender, som Hugo Boss. For mit eget vedkommende, går alle deres sub-brands under Hugo Boss, da det ellers hurtigt kan blive forvirrende.

Mørkeblå minimalistisk t-shirt

mørkeblå minimalistisk t-shirt

FIND T-SHIRTEN HER

Pris: 249,75,- kr.

Denne t-shirt iblandt de ti forskellige er i blandt de lidt mere rolige af slagsen. Det er en såkaldt “longline” t-shirt, hvilket vil sige, at den er længere end en normal t-shirt og vil typisk gå dig ned til numsen. Den er fra det populære danske mærke Just Junkies, der igennem de sidste par år virkelig har formået, at slå sit navn fast hos danskerne med bl.a. deres mange lækre minimalistiske t-shirts til mænd samt jeans.

Den er tætsiddende og en t-shirt som jeg meget vel se kunne se mig gå rundt i på en varm sommerdag som overdel sammen med et par lækre badeshorts, så man er lynhurtig klar til at hoppe i vandt, når solen har bagt lang tid nok på en.

Hvid Mads Nørgaard t-shirt

hvid mads nørgaard t-shirt

FIND T-SHIRTEN HER

Pris: 399,75,- kr.

Dette mener jeg også er en minimalistisk t-shirt fra Mads Nørgaard, selvom det i manges øjne blot ligner en hvid t-shirt med et logo på. Det kan man også argumentere for er rigtigt nok, men man kan samtidig heller ikke komme uden om, at det er en minimalistisk t-shirt, da den ligeledes indeholder farverne sort og hvid, som mange forbinder med selve ordet: minimalisme.

Mørkegrå anderledes t-shirt

mørkegrå meleret t-shirt

FIND T-SHIRTEN HER

Pris: 199,75,- kr.

Denne t-shirt er fra mærket Gnious Vasto, som i en årgang var et rigtig populært mærke i blandt danskerne, hvor i sær deres underbukser kunne ses i mange butikker. Jeg synes det er syndt, at vi ikke længere i en ligeså høj grad ser så meget til dette mærke mere og derfor har jeg taget denne mørkegrå minimalistiske t-shirt med i dette indlæg. En rigtig lækker og fed t-shirt der kan bruges ved flere forskellige lejligheder eller blot på en helt almindelig hverdag.

Meleret rød t-shirt fra Hilfiger

rød meleret t-shirt fra hilfiger

FIND T-SHIRTEN HER

Pris: 99,75,- kr.

Som tidligere nævnt i dette indlæg er meleret t-shirts i Danmark blevet ganske populære og dette er endnu et godt eksempel på dette med denne røde t-shirt fra Hilfiger Denim. Derfor finder du også i dag hos langt de fleste modehuse i dag en eller flere modeller af deres t-shirts meleret i flere farver.

På overstående billede kan du se, hvordan Hilfigers meleret røde t-shirt ser ud, hvor du i vanlig stil har deres velkendte logo siddende på venstre bryst. Samtidig er denne model en meget tætsiddende t-shirt med en stor halsudskæring, hvor brystet virkelig kan komme til sit udtryk.

En populær t-shirt iblandt de muskuløse mænd, der ikke er bleg for at vise deres muskuløse overkrop på en varm sommerdag.

Lyseblå minimalistisk t-shirt

lyseblå minimalistisk t-shirt

FIND T-SHIRTEN HER

Pris: 199,75,- kr.

Minimumu Delta er et af de modehuse, hvoraf priserne altid er til at betale. Nogle mener måske ikke helt, at deres kollektioner over den brede linje er helt så lækkert, som mange andre mærker. Jeg mener dog bestemt, at de har nogle lækkertier indover deres kollektioner.

Eksempelvis kunne være denne lyseblå minimalistiske t-shirt, som bestemt er pengene værd. Den er ikke ligeså tætsiddende som mange af de andre modeller, men ikke desto mindre en rigtig sommer t-shirt, der især ser godt ud, hvis du er blevet godt solbrun.

Brun minimalistisk t-shirt

brun minimalistisk t-shirt

FIND T-SHIRTEN HER

Pris: 499,75,- kr.

Det svenske populære mærke Tiger of Sweden er kendt for deres jeans og ikke mindst deres mange forskellige t-shirts. Jeg har valgt, at tage en af deres modeller med nemlig denne brune minimalistiske t-shirt. Der ses tydeligt nogle rene linjer og kanter, som gør den rigtig stilren og populær iblandt mænd. Den sidder forholdsvis tæt på kroppen og er en perfekt t-shirt til en sommerdag.