Sidens indhold

Ralph Lauren er et eksklusivt mærke og et mærke, der igennem mange år har været populære iblandt mænd og kvinder. I dette indlæg har jeg taget udgangspunkt i Ralph Lauren Badeshorts og har fundet frem til de nyeste badeshorts, så du kan være klar og forberedt til sommeren. Forhåbentlig bliver det en dejlig varm sommer i Danmark, men hvis du skal på ferie sydpå eller andre lignende varme steder, vil dette indlæg også være relevant for dig.

Jeg har fundet badeshorts i forskellige farver samt i flere prisklasser, så der er noget at vælge imellem for enhver pengepung. I og med at det kun er Ralph Lauren Badeshorts, vil prisen dog kunne blive begrænset, da mærket er eksklusivt og forholdsvis dyrt, i forhold til mange andre mærker. Det er dog badeshorts i en ualmindelig god kvalitet og dette vil du også hurtigt kunne mærke, hvis du køber et af nedenstående par.

1. Blå og hvid stribet badeshorts fra Ralph Lauren

FIND BADEBUKSERNE HER

Pris: 599,- kr.

Disse badebukser i en blå og hvid stribet farve er fra Ralph Laurens helt nye 2016 kollektion. Perfekte komfortable badebukser, hvis du skal på ferie sydpå ned i varmen. De kan købes og er tilgængelige i flere størrelser.

2. Turkisfarvet badebukser fra Ralph Lauren

FIND BADEBUKSERNE HER

Pris: 499,- kr.

Et par turkis badebukser ligeledes fra Ralph Lauren med både side- og baglommer. De er derfor gode, at gå rundt i hvis man skal op i byen efter en is eller lignende, når man er på ferie.

3. Blå og hvid ternet badeshorts fra Ralph Lauren

FIND BADEBUKSERNE HER

Pris: 599,- kr.

Blå og hvid ternet badebukser fra Ralph Lauren der passer godt til alle mænd og fyre. De er også fra Ralph Laurens nye kollektion af badebukser fra 2016. Køb dem direkte på overstående link.

4. Pink badeshorts fra Ralph Lauren

FIND BADEBUKSERNE HER

Pris: 499,- kr.

Smarte badeshorts fra Ralph Lauren i en pink farve. Farven harmonere især godt, hvis du har let ved at blive solbrun og tager godt imod varmen, når du er på ferie sydpå. Der er både side- og baglommer på badebukserne, hvilket gør det nemt, at bevare sin telefon eller pung.

5. Blomsterfarvet badebukser fra Ralph Lauren

FIND BADEBUKSERNE HER

Pris: 699,- kr.

Fede blomstret badebukser der også er at finde i Ralph Laurens kollektion fra 2016. Det er en model, der er en anelse længere end de forrige badebukser, som vi har taget et kig på.

6. Sorte klassiske Ralph Lauren badeshorts

FIND BADEBUKSERNE HER

Pris: 499,- kr.

Et par helt sorte klassiske badebukser fra Ralph Lauren. En model og en badebuks der kan bæres af alle mænd og fyre. De er meget neutrale i farven og vækker ikke lige så meget opsigt, som mange af de forrige modeller.

7. Orange og hvid ternet badebukser fra Ralph Lauren

FIND BADEBUKSERNE HER

Pris: 599,- kr.

Dette er et par orange og hvid ternet badeshorts fra Ralph Lauren. Det er en model i samme stil, som flere af de forrige badeshorts vi har kigget på. På fronten er der en hvid snører, så man kan stramme badebukserne til også de kan sidde godt på ens krop.