Sidens indhold

En forårsjakke til mænd kan være svær at finde, hvis man ikke ved, hvor man skal kigge. Hvilke modeller er fra de nyeste kollektioner fra 2016 og hvilke er ældre modeller? Alt dette vil jeg guide dig igennem i dette indlæg, så du kan få fundet dig en forårsjakke til foråret. Samtlige er fundet inde på henholdsvis Zalando og Stylepit, som begge er to webshops, der er populære i Danmark og som forhandler både herre og kvindetøj.

Der går ikke mange måneder før, at det forhåbentlig begynder at blive lidt varmere i vejret igen og der kan en forårsjakke være rigtig god og behagelig at have på. Det er typisk en jakke, hvor der stadig er god varme i, men den er ikke nær så tyk, som f.eks. en vinterjakke, men heller ej nær så tynd som en sommerjakke, som bruges om sommeren. Den lander et sted midt imellem en vinterjakke og en sommerjakke. Tag et kig på nedenstående forårsjakker og se om der ikke er en eller flere af de udvalgte, som falder i din smag eller som du eksempelvis kan give i gave til en du elsker, en i din familie eller bare en bekendt.

Handler du på Stylepit, hvoraf en del af jakkerne er fundet, kan du i hele januar måned få 100 kr. i rabat, hvis du handler for over 699 kroner. Det beløb får du hurtigt overskredet, hvis du skal have en ordentlig forårsjakke eller hvis dem i din familie samtidig skal have en jakke.

Brug koden: JAN100DK

1. Overgangsjakke i grøn fra Knowledge Cotton Apparel

overgangsjakke fra knowledge cotton apparel

FIND FORÅRSJAKKEN HER

Mærke: Knowledge Cotton Apparel

Pris: 1.499,75,- kr.

Fed overgangsjakke i en grøn farve, der matcher sammen med flere tøjsammensætninger. Du vil stadig kunne holde varmen i denne forårsjakke, men vil stadig ikke have det for varmt, når solen begynder at komme frem. Den har nogle enkelte detaljer med et par knapper på fronten af jakken, men også et par store lommer midt på fronten, hvor der er plads til ens mobiltelefon eller pengepung.

2. Ralph Lauren overgangsjakke i sort

ralph lauren overgangsjakke

FIND FORÅRSJAKKEN HER

Mærke: Ralph Lauren

Pris: 1.299,75,- kr.

Super fed vindjakke eller overgangsjakke fra Ralph Lauren i en sort farve og med det klassiske logo på venstre brystlomme. Denne gang er farven på logoet i en rød farve, så det skiller sig ud fra resten af jakken. Jakken er perfekt til en forårsdag, hvor solen skinner og alle er i godt humør.

3. Hvid vindjakke fra Nike

hvid vindjakke fra nike

FIND FORÅRSJAKKEN HER

Mærke: Nike

Pris: 649,75,- kr.

Hvid overgangsjakke fra Nike som er egnet til fitness eller en god løbetur på en forårsdag, hvor solen skinner og man kan mærke varmen fra dens stråler. Den har nogle enkelte lommer på fronten samt en sort overgang i toppen af fronten, hvilket giver et fint samlet look. Det klassiske Nike logo er, at finde på venstre brystlomme på denne forårsjakke.

4. Polo Ralph Lauren jakke i en navyblå

polo ralph lauren navyblå jakke

FIND FORÅRSJAKKEN HER

Mærke: Polo Ralph Lauren

Pris: 2.699,75,- kr.

Stor og tyk vindjakke af Polo Ralph Lauren der igen har formået, at lave en fantastisk jakke i en klassisk stil, men alligevel har sat deres eget præg på jakken. De mange guldfarvet knapper på fronten af jakkerne, skiller sig ud og giver et flot samlet look til jakken. Ligeledes er der er at finde fire lommer på fronten, som man kan bruge, som man ønsker.

5. Marineblå overgangsjakke fra Knowledge Cotton Apparel

marineblå overgangsjakke

FIND FORÅRSJAKKEN HER

Mærke: Knowledge Cotton Apparel

Pris: 1.799,75,- kr.

Marineblå forårsjakke fra Knowledge Cutton Apparel med et flot gennemtænkt mønster, der går hele vejen igennem jakken. Fed lynlås på fronten, der skiller sig lidt ud fra det marineblå look. Kan bruges som en almindelig hverdagsjakke i foråret.

6. Schott sort bomberjakke

schott sort bomberjakke

FIND FORÅRSJAKKEN HER

Mærke: Schott

Pris: 1.799,75,- kr.

Helt sort forårsjakke fra mærket Schott der sikrer, at du ikke kommer til at fryse i foråret, hvor det godt stadig kan være en anelse koldt. Selvom de helt kolde vintermåneder er over, skal man stadig kunne holde varmen og dette er denne jakke et glimrende eksempel på.

7. Selected klassisk bomberjakke

selected bomberjakke

FIND FORÅRSJAKKEN HER

Mærke: Selected

Pris: 1.099,75,- kr.

Sort super fed forårsjakke fra Selected. En perfekt jakke til hverdagen når man skal på job eller hen på sit studie. Den er meget klassisk i sin stil uden alt for mange detaljer, men stadig en rigtig fed jakke også kan den købes til en formidabel pris, i forhold til hvilket kvalitetsprodukt, som du ender med at få i hænderne.

8. Mads Nørgaard sort quiltet jakke

mads nørgaard sort jakke

FIND FORÅRSJAKKEN HER

Mærke: Mads Nørgaard

Pris: 999,75,- kr.

Mads Nørgaard har endnu en gang gjort det med denne fantastiske flotte quiltet sort forårsjakke. Den kan også købes i samme model i en blå farve samt i flere forskellige størrelser. Den kan netop nu købes til under 1.000 kroner, så det er bare med at slå til nu inden det er for sent.

9. Let anderledes jakke fra D.GNAK

let jakke fra D.GAK

FIND FORÅRSJAKKEN HER

Mærke: D.GNAK

Pris: 4.295,- kr.

Helt ny og anderledes jakke fra D.GNAK fra deres splinter nye forårs kollektion 2016. En fantastisk jakke med et noget anderledes udseende i form af de to flapper på fronten af jakken, der er længere end selve jakken. Hver opmærksom på at den ikke tåler, at blive vasket i vaskemaskinen. Er den beskidt skal den i stedet blive ren af en kemisk rensning.

10. Hacket forårsjakke i sort

hacket sort jakke

FIND FORÅRSJAKKEN HER

Mærke: Hacket

Pris: 4.295,- kr.

En meget detaljeret sort jakke fra mærket Hacket. En eksklusiv jakke som kun få har råd til, men som jeg alligevel har valgt at tage med i dette indlæg, da den er super fed af dens udseende. De mange lommer og det lille bælte på fronten giver jakken dens helt eget udseende og noget som jeg ikke har set før. Den kan købes i alle størrelser, så det er bare med at slå til, hvis du synes godt om denne jakke.

11. Tiger of Sweden jakke med en skæv lynlås

tiger of sweden jakke i grøn

FIND FORÅRSJAKKEN HER

Mærke: Tiger of Sweden

Pris: 3.895,- kr.

Dette er en sort jakke fra Tiger of Sweden med en fræk detalje på fronten i form af en skæv lynlås. Noget som man sjældent ser på en forårsjakke, men dette har Tiger of Sweden alligevel valgt at gøre og på den måde skille sig ud fra de mange andre modeller og mærker, der findes på tøjmarkedet. Passer godt sammen med et par jeans i en lys eller mørk farve og et par tilhørende fede sneakers.

12. Versace forårsjakke i en navyblå

versace navyblå jakke

FIND FORÅRSJAKKEN HER

Mærke: Versace

Pris: 3.495,- kr.

Det eksklusive og populære mærke rundt i hele verdenen, har også valgt at lave en fed forårsjakke i en navyblå. Versace er kendt for deres eksklusive tøj til både mænd og kvinder. Dette er dog heller ingen undtagelse, men kan også ventes med at blive brugt til om sommeren, da det er en dyr sommerjakke fra et eksklusivt mærke.

13. BOSS Green Overgangsjakke

BOSS Green overgangsjakke

FIND FORÅRSJAKKEN HER

Mærke: BOSS Green

Pris: 3.295,- kr.

Dette er en herrejakke fra BOSS Green i en helt sort farve, som flere af de forrige jakker også har været i. Sort er en farve, der kan bruges i mange forskellige situationer og derfor tror jeg, at de forskellige designere og mærker ofte gøre brug af denne farve. Den har en forholdsvis høj hals, så du med garanti ikke kommer til at fryse i foråret eller om sommeren. Den kan også bruges om efteråret, da det er en overgangsjakke.

14. HUGO BOSS jakke i sort

hugo boss jakke

FIND FORÅRSJAKKEN HER

Mærke: HUGO BOSS

Pris: 3.295,- kr.

Dette er en helt ny sort jakke fra mærket HUGO BOSS. Det populære mærke der også laver en del herreparfumer, er netop kommet ud med denne jakke fra deres forårs kollektion i 2016. Den har flere både indvendige og udvendige lommer, der kan lukkes med lynlås, så ens ting ikke falder ud af lommerne.

15. Love Moschino multi-coloured jakke

love maschino jakke

FIND FORÅRSJAKKEN HER

Mærke: LOVE MOSCHINO

Pris: 3.195,- kr.

Meget speciel og anderledes jakke af det for mange ukendte mærke LOVE MOSCHINO. En multi-coloured jakke med et specielt mønster. Den er dog helt ny og fra deres 2016 kollektion af tøj til foråret. Der er en let foring, så du stadig kan holde varmen i foråret, hvor det nogle gange godt stadig kan være en anelse koldt.

16. John Varvatos Star U.S.A. jakke

john varvatos star U.S.A. jakke

FIND FORÅRSJAKKEN HER

Mærke: John Varvatos Star U.S.A.

Pris: 2.995,- kr.

Fed forårsjakke af mærket John Varvatos Star U.S.A. og med et lidt råt look og nogle fine detaljer, som tydeligt kan ses på fronten. Den er helt sort i farven og det ligner der er to lynlås på fronten af jakken, men dette er blot et ekstra twist, som de har valgt, at bruge på deres forårsjakke. Det er en forårsjakke og en sommerjakke fra deres nye kollektion fra 2016.

17. Olivengrøn Ralph Lauren jakke

olivengrøn jakke fra Ralph Lauren

FIND FORÅRSJAKKEN HER

Mærke: Polo Ralph Lauren

Pris: 2.895,- kr.

Dette er en olivengrøn jakke fra det populære mærke Polo Ralph Lauren. Jeg har fundet endnu en fed overgangsjakke fra dette mærke og synes selv den er fed samt med nogle lækre detaljer på fronten. Du kan se yderligere billeder af selve jakken på overstående link, som fører dig direkte ind til produktet på Zalando.dk.

18. BOSS Green overgangsjakke i sort

boss green overgangsjakke i sort

FIND FORÅRSJAKKEN HER

Mærke: BOSS Green

Pris: 2.795,- kr.

Igen en overgangs- eller forårsjakke som mange vælger af kalde dem fra det verdenskendte mærke BOSS Green. Den har en forholdsvis høj hals, hvilket sikrer dig i mod kulde og kold vind, sådan at du ikke så nemt bliver koldt på din hals.

19. BOSS Orange dark blue jakke

BOSS Orange dark blue jakke

FIND FORÅRSJAKKEN HER

Mærke: BOSS Orange

Pris: 2.795,- kr.

BOSS Orange er også en del af det verdenskendte mærke HUGO BOSS, men det specielle ved netop denne jakke er, at den ikke indeholder nogle tekstildele af animalsk oprindelse. Nogle synes det er helt fint, mens andre ikke synes om det. Om man er til det ene eller andet, ændrer stadig ikke på, at det er en gennemført jakke til en rimlig pris, i forhold til hvilket mærke der er tale om.

20. Detaljeret sort jakke fra HUGO BOSS

hugo boss detaljeret sort jakke

FIND FORÅRSJAKKEN HER

Mærke: HUGO BOSS

Pris: 2.595,- kr.

Endnu en flot og elegant forårsjakke fra HUGO BOSS. Nogle frække og flotte detaljer på fronten, hvor der bl.a. er flere lynlåse at finde. Ligeledes er der på lynlåsen, som skal lykkes for at tage jakken af eller på en skjuler, så når man har jakken på ligger folk ikke mærke til lynlåsen på jakken.

21. HUGO BARKOR jakke

hugo barkor jakke

FIND FORÅRSJAKKEN HER

Mærke: HUGO BOSS

Pris: 2.595,- kr.

Denne jakke er også fra HUGO BOSS og er fra deres helt nye 2016 kollektion af forårsjakker. Det vil derfor med stor sandsynlighed også være en jakke, som vi igennem foråret, vil se flere gå rundt i. Det kræver selvfølgelig, at man har en god tegnebog, da det for nogle godt kan virke som mange penge, at bruge på en jakke. Den kan dog til gengæld også holde i flere sæsoner og du vil derfor ikke behøve, at skulle ud og investere i en ny forårsjakke til næste år, hvis du købte denne i år.

22. True Religion forårsjakker

true religion jakke

FIND FORÅRSJAKKEN HER

Mærke: True Religion

Pris: 6.495,- kr.

True Religion er mærket, der er kendt for at lave nogle specielle ting og denne forårsjakke fra dem, er da heller ingen undtagelse. Der er mange mærker, der tydeligt kan ses, når den bæres og dette skal man kunne lide før, at den er pengene værd, da den på nuværende tidspunkt koster 6.495 danske kroner.

23. Versus Versace dunjakke

versus versace dunjakke

FIND FORÅRSJAKKEN HER

Mærke: Versus Versace

Pris: 5.895,- kr.

Versus Versace er ligesom True Religion et eksklusivt og dyrt mærke, som kun få almindelige danskere har råd til, men derfor skal i ikke snydes for deres fantastske kvalitets produkter, som de gang på gang formår, at udgive i deres kollektioner. Denne multi-coloured jakke er en dunjakke, men i og med at den ikke er alt for tyk, kan den også nemt bruges som en forårsjakke, hvor det en gang imellem godt stadig kan være koldt.