Sidens indhold

DAY Toilettasker

Man er ikke i tvivl om, når man ser en DAY toilettaske eller bare et produkt fra DAY Birger et Mikkelsen. Det er et fantastisk mærke, der levere og producere kvalitets produkter gang på gang. I blandt dem er også deres fantastiske toilettasker, som kan købes i mange forskellige farver og ikke mindst størrelser. Nogle af deres produkter inden for dette område, er ganske små, mens andre er store og hvor der er plads til alverdens lækreste produkter. Toilettaskerne bliver også hyppigt brugt af kvinder, som deres kosmetiktaske og dette fungerer de også udmærket til.

DAY Toilettaske i metal beauty

 

FIND TOILETTASKEN HER

Pris: 288,- kr.

Toilettaske fra DAY med et smart og anderledes look. En toilettaske der skiller sig ud fra den klassiske toilettaske fra DAY med et mere skinnende look. Den har stadig det klassiske hvide logo foran og med god plads til shampoo, tandbørste eller andre ting.

Sort mønsteret DAY toilettaske

sort toilettaske

FIND TASKEN HER

Pris: 284,- kr.

Denne mønsteret og rumlig toilettaske fra DAY i sort lukkes med en lynlås i en guldig farve. Den har det verdenskendte klassiske DAY-logo i hvidt placeret midt på forsiden af toilettasken. Den matches enkelt og let med andre DAY-modeller. Den er meget enkel i sit udseende, men samtidig god rumlig plads.

Sort/hvid mønsteret toilettaske fra DAY

sort hvid mønsteret toilettaske fra day

FIND TASKEN HER

Pris: 189,- kr.

Denne lille fine DAY taske kan både benyttes som en makeuppung, men også som en toilettaske. Det er dog begrænset, hvad der være af ting og sager i denne lille taske. Der er dog plads til det mest nødvendige, som tandbørste og shampoo i toilettasken.

Rumlig toilettaske i sort og hvid

FIND TASKEN HER

Pris: 288,- kr.

Denne toilettaske i hvid og sort fra DAY er en af de mere rumlige og lækre af slagsen. Selve størrelsen passer perfekt til opbevaring af makeup eller toiletsager og perfekt til rejser. Modellen lukkes med en lynlås i toppen og har det klassiske hvide logo på forsiden, så man ligger mærke til, at tasken er fra DAY Birger et Mikkelsen.

Moderigtig toilettaske fra DAY

FIND TASKEN HER

Pris: 288,- kr.

En rigtig moderigtig toilettaske hvor der er plads til diverse toiletsager. Den er magen til den forrige model, men blot i en anden farve. Den er dog også fantastisk i denne farve og en toilettaske, der bestemt vækker ens opmærksomhed.

Sort kosmetikpung fra DAY

FIND TASKEN HER

Pris: 149,- kr.

Meget enkelt klassisk kosmetikpung fra DAY, hvortil der kan købes en matchene stor taske ved siden af. Kosmetiktasken er lækker i sit udseende og meget anvendelig. Den er dog ikke rumlig og har plads til alverdens ting, men en tandbørste og en shampoo, er der i hvert fald plads til.

Rød toilettaske fra DAY

FIND TASKEN HER

Pris: 238,- kr.

Praktisk og smart toilettaske fra DAY i en mat rød farve, som er meget rumlig, stor og har plads til flere toiletsager. Det store rum i toilettasken lukkes nemt og enkelt med en lynlås, således at dine ting ikke falder ud igen. Derudover har det store rum to yderligere sidelommer, hvor der er plads til småting. Den egner sig perfekt til et længervarende ophold på hotel eller blot i en weekend. Den er ideel til at mixe med et af DAY’s mange andre produkter, da denne DAY-model ligeledes har det klassiske hvide logo på forsiden, som mange af andre DAY produkter.

Grå stilren toilettaske fra DAY

FIND TASKEN HER

Pris: 169,- kr.

Billig makeup pung fra DAY i en 15 x 20 størrelse, hvoraf der er plads til det mest nødvendige makeup. Den kan dog også bruges, som andet end en makeup pung, men det er begrænset, hvor mange af dine toiletsager der er plads til i den, da den ikke er særlig stor i sin størrelse.

Orangefarvet toilettaske fra DAY

FIND TASKEN HER

Pris: 199,- kr.

Hot og lækker kosmetikpung fra DAY, som også kan bruges som en toilettaske, da den er stor, rumlig og har plads til mange ting i. Den er udstyret med en praktisk og lækker lynlås lukning, der gør det let at åbne og lukke den, så ens småting og toiletsager ikke falder ud. Samtidig kan en matchene stor taske i samme farve købes ved siden af eller toilettasken kan matches med en af DAY’s andre produkter og modeller.

Lilla fin makeuppung fra DAY

FIND TASKEN HER

Pris: 149,- kr.

Lille fin makeup pung i et enkelt design og i en lilla/violet farve. Den rummer stor og god plads og du får virkelig noget fine dine penge ved køb af dette produkt, i forhold til hvor billig en pris du kan købe den til. Der er plads til de fleste af dine toiletting og makeup. Den er god og ideel til et weekendophold eller et længerevarende ophold på hotel eller en ferie til syden.