Sidens indhold

DKNY Tasker I Flere Farver og Størrelser

DKNY tasker har været på mode i flere år og det betyder også, at de flere gange om året, kommer med helt nye kollektioner af deres fantastiske dametasker. Derfor har jeg lavet et indlæg omkring DKNY tasker og valgt en række forskellige tasker ud i forskellige farver, størrelser samt udtryk. For en dametaske er det vigtigt, at den har det helt rigtige udtryk, men samtidig skal der også være god plads i den til al mulige småting.

Samtlige af deres dametasker er lavet i læder og dette er også en af grundene til, at jeg har valgt at lave et stort indlæg om lige DKNY. Da læder holder i rigtig mange år, betyder det også, at køber du en taske fra DKNY, vil det være en taske, som du vil kunne gå med og dermed have i flere år fremadrettet. Samtidig er deres pris på deres kollektioner og nye tasker rimlige og ikke absurd høje. Det er noget af det, der gør dette mærket helt unikt og ikke mindst deres fantastiske tasker. Du får super kvalitet for pengene, men samtidig til gode priser, hvad mere kan man forlange?

DKNY Chelsea taske rødt/brunt læder

dkny taske i rødt/brunt læder

FIND TASKEN HER

Pris: 1.695,- kr.

Flot taske i mørkerød læder fra DKNY der har plads og rumlighed til mange ting. Den er perfekt til brug i hverdagene eller til en tur i byen med veninderne. Den har sågar en indbygget lomme til ens mobiltelefon. Den er lavet i læder, hvilket også betyder, at den kan holde i lang tid fremadrettet og går derfor ikke så nemt i stykker.

DKNY Tribeca håndtaske i sort

sort dametaske fra dkny

FIND TASKEN HER

Pris: 2.095,- kr.

Denne sorte håndtaske har to forskellige rum med to forskellige lynlåse. Det kan ikke ses, så tydeligt på det overstående billede, men du kan se det markant tydeligere, hvis du klikker dig ind og se de andre billeder af DKNY tasken på overstående link. Den er stor og rumlig og har ligeledes en bælterem på 13,5 centimeter.

DKNY Tribeca i ink

dkny tribeca i ink

FIND TASKEN HER

Pris: 1.995,- kr.

Denne blå taske har en smart magnetlukningen og altså ikke en lynlås, som mange andre dametasker har. Derudover har den et stort rum, hvor der er plads til alverdens ting, samt to mindre rum i ydersiden af dametasken. Her er der plads til mobiltelefonen, panodiler eller lignende ting. Belteremmen er på 12 centimeter på denne taske.

DKNY Tribeca håndtaske i sort

DKNY Tribeca håndtaske i sort

FIND TASKEN HER

Pris: 2.895,- kr.

Fed sort dametaske med en belterem på hele 25 centimeter, som er en kæder og lidt anderledes end almindelige remme til dametasker. Den har også et indbygget rum til ens mobiltelefon eller hvad man nu vil bruge rummet til og derudover et stort rum, hvor man kan have alle sine ting i. Det sorte læder passer godt sammen med et par sorte jeans og en blazer.

DKNY Tribeca håndtaske i dark grey

dkny taske i dark grey

FIND TASKEN HER

Pris: 3.095,- kr.

Denne dametaske er lidt anderledes i forhold til de forrige tasker, som vi har taget et kig på. Denne taske har hele 3 forskellige rum og har derfor plads til mange forskellige ting og sager. Den har en forholdsvis lille bælterem på kun 15 centimeter og bæres nemmest over skulderen. Den har en magnetlukning, hvilket gør den den at åbne og lukke.

DKNY Chelsea taske i soft blue

dkny taske i soft blue

FIND TASKEN HER

Pris: 2.895,- kr.

Denne håndtaske i soft blue har et stort rum med plads til mange ting og ligeledes et indbygget rum til ens mobiltelefon. Bælteremmen er kun på 11 centimeter og er meget kort, i forhold til mange andre håndtasker til damer.

Stor håndtaske fra DKNY Tribeca i sort

stor håndtaske i sort

FIND TASKEN HER

Pris: 2.795,- kr.

Denne sorte håndtaske fra DKNY i sort, kunne minde om en af de forrige tasker, som vi har taget et kig på en gang, men det er bestemt ikke den samme taske. Denne taske er fra DKNY’s helt nye kollektion, men er stadig i samme prisleje, som flere af de forrige tasker. Du skal købe denne dametaske, hvis du ønsker en taske fra deres helt nye kollektion.

DKNY Tribeca i burnt orange

håndtaske i burn orange fra DKNY

FIND TASKEN HER

Pris: 2.795,- kr.

Jeg tog denne taske med i en orange farve, da jeg synes den var rigtig smuk og samtidig kan bruges til flere ting. Det er en simpel taske med kun et rum i og har ikke som mange andre tasker, et decideret indbygget rum til mobiltelefonen eller andre ting. Den passer godt sammen med et par stramme sorte læder jeans eller lignende på en almindelig hverdag eller til et festligt arrangement.

DKNY Bryan Park taske i soft blue

DKNY Bryan Park taske i soft blue

FIND TASKEN HER

Pris: 2.495,- kr.

Super fed taske i en soft blue farve med et retro look. Kan kun købes i en one-size størrelse, men også i en pink farve, der også er rigtig fed. Bælteremmen er på 10 centimeter og fungere rigtig godt som en håndtaske med en stor runlighed, hvor der er plads til rigtig mange ting.

DKNY Tribeca håndtaske i dark camel

dark camel håndtaske fra DKNY

FIND TASKEN HER

Pris: 2.195,- kr.

En taske fra DKNY der med et hurtigt blik, hurtigt kunne minde lidt om en rygsæk, men faktisk er en håndtaske. Den har på ydersiden en lynlås, hvori der også er plads til, at opbevare nogle af sine ting. Ellers har den en lang bælterem på 17 centimeter og et stort rum.

SE FLERE DKNY TASKER HER