Sidens indhold

Chanel sko i en prisklasse for sig selv

 

chanel sko

Chanel har igennem mange år været et eksklusivt mærke og dette er dog heller ingen undtagelse i år 2016. Deres eksklusive sko og sneakers er enormt svære, at få fat på herhjemme på de danske webshops, men i f.eks. København og Odense ligger der flere fysiske butikker, der forhandler produkter fra Chanel. Du skal dog have den helt store tegnebog frem, hvis du skal eje et par chanel sneakers eller et par chanel sko, som vist på overstående billede. For et par Chanel sneakers er det ikke unormalt, at du skal regne med en pris på mellem 15.000-20.000 danske kroner.

Prisen er enormt høj og du betaler som sådan ikke for en markant bedre kvalitet end andre sneakers eller sko er lavet i, men udelukkende for det eksklusive mærke.

Hvorfor køber man et par Chanel sneakers?

Du sidder måske med et spørgsmål nu, hvorfor køber man overhovedet et par Chanel sneakers eller et par Chanel sko til sådan en høj pris? De fleste der køber disse sko, som koster flere tusinde kroner og også over 10.000 danske kroner, er for det meste kendte personer. Du vil ikke se mange danskere gå med disse sko på gaden ned ad strøget i København, da de har sådan en høj og dyr pris. Du vil nok nemmere kunne få et par at se, hvis du tog til London eller USA.

Hvor kan jeg købe et par Chanel sko eller Chanel sneakers?

Hvis du blot vil se et par af de dyre Chanel sko i virkeligheden, kan det også godt lade sig gøre, da der som skrevet tidligere er flere forhandlere i det større danske byer i Danmark, der forhandler det eksklusive og populære mærke. Det er dog de færreste danskere, der rent faktisk har råd til, at købe denne slags sko fra et så eksklusivt mærke, men det sker da en gang imellem. Ellers vil butikkerne ikke kunne overleve også selvom man synes det er en helt absurd høj pris for et par sneakers. Tænk på hvor mange andre par fede sneakers eller sko du kunne få for samme sum penge?

Skal du til USA, kan du med fordel kigge efter et par Chanel sneaks, da de er lige så populære derover, men til gengæld koster de ikke nær, så meget som i Danmark. Du kan dog ofte ikke spare flere tusinde kroner selvom du tager til USA for at købe produkter af Chanel, da det i forvejen er et eksklusivt produkt og dette er ikke kun i Danmark. Derfor vil prisen nogenlunde være den samme også i USA, men hvis du er heldig, kan du måske spare noget der ligner et par hundrede kroner. Det er altså ikke alverdens og et par sko i denne prisklasse, kan det næsten ikke betale sig for et par hundrede kroner, når de i forvejen koster over 10.000 danske kroner. Sidder du i Danmark, men alligevel godt kunne tænke dig at købe tøj, sko eller andet fra USA til billigere priser, bør du tage et kig på ShopUSA.com.

Et andet sted du kan være heldig og finde et par Chanel sko eller et par Chanel sneaks er på siden Trendsales. Du vil ofte kunne få et Chanel produkter til den halve pris af den oprindelige. Til gengæld er det heller ikke et ubrugt produkt, men det kan trods alt være en hurtig besparelse på flere tusinde kroner. Det er noget man skal gøre op med sig selv, hvor mange penge man vil bruge på mærkeprodukter. Nogle vælger at tænke således, at så kan man lige så godt selv betale den resterende halvdel og dermed få et par helt nye Chanel sneakers eller Chanel sko, som ingen har brugt før og som er splinter nye. Det må du gøre op med dig.