Sidens indhold

Billige badedragte med ben til kvinder

Det er ikke kun professionelle kvindelige svømmere, der bruger badedragte med ben i. Mange har dog ofte den forestilling og mange kvinder er slet ikke bekendt med, at der findes badedragte med ben til dem. Faktisk findes der mange forskellige badedragte med ben i til kvinder og derfor har jeg forsøgt, at samlet et udvalg af disse badedragte til dig som læser. Alle badedragtene til kvinder er nøje udvalgte og har alle det tilfælles, at de har en underdel eller det man kalder en såkaldt badedragt med ben i.

Der kan være flere grunde til, at man vælger at benytte sig af en badedragt med ben – nogle kvinder synes at det kan være meget rart, at kunne tildække sig lidt, hvis man er på stranden i Danmark eller på ferie i udlandet. Så er der dem, der svømmer lange turer langs strandene eller i svømmehallen, der skal have en badedragt, der giver dem den bedste fart i vandet. Der kan en almindelige badedragt hurtigt blive for irriterende at have på og derfor vælger disse kvinder en badedragt med ben i.

Der er flere små og store velkendte mærker, der har lavet såkaldte badedragte med ben i eller sågar et lille skørt, så man bliver tildækket, når man er ude at bade eller i svømmehallen enten alene eller med sin familie.

Speedo badedragt med ben i navy/green

speedo badedragt i navyfarver

FIND BADEDRAGTEN HER

Mærke: Speedo

Pris: 449,- kr.

Fed badedragt fra Speedo der er ideel til, der er svømmer meget og længere turer. Den kan også bruges til blot, at gå i vandet i på stranden, men de fleste bruger den som en svømmedragt, når de skal svømme konkurrencer eller dyrke deres passion svømning. Det er en badedragt med ben i, som også tydeligt kan ses på overstående billedet. Samtidig er den meget tætsiddende og giver derfor ekstra fart i vandet, når du svømmer de forskellige svømmediscipliner. Den kan købes til kun 449 kroner netop nu og er en rimlig og god pris for sådan et kvalitetsprodukt fra mærket Speedo.

Speedo badedragt med ben i black/pink

speedo badedragt i black/pink

FIND BADEDRAGTEN HER

Mærke: Speedo

Pris: 249,- kr.

Denne badedragt med ben i er ligeledes af mærket Speedo, men er tilgængelig i nogle lidt mere feminine farver. Denne model er i sort og pink og egner sig ligeledes rigtig godt til svømning. Det kan også være en svømmetur i det åbne hav, som flere og flere danskere dyrker oftere. Samtidig fås den kun til den nette sum af 249 kroner og dette skyldes, at den ikke fås i ret mange størrelser. Skynd dig derfor ind og kig om den stadig fås i din størrelse, hvis du skal gøre et kup, da det er eksponentiel billigt for en badedragt med ben fra Speedo.

Sort Seafolly badedragt med ben

seafolly sort badedragt med ben i

FIND BADEDRAGTEN HER

Mærke: Seafolly

Pris: 899,- kr.

Denne sorte badedragt er fra mærket Seafolly. Den er et fint eksempel på, at en badedragt med ben sagtens kan være smart og feminin. Nogle ønsker, når de er på stranden, at være lidt mere tildækket til på deres ben og dette er der rig mulighed for med denne badedragt fra Seafolly. Den kan købes i flere forskellige størrelser netop nu og kvaliteten er helt i top. Prisen er en anden en de to forrige badedragte fra mærket Speedo, men disse er badedragt er mere tænkt til, at skulle bruges på almindelige strande om sommeren. Det er dog heller ikke unaturligt, at man vil kunne bruge denne badedragt i en svømmehal, som almindelige badedragte.

Mørkeblå badedragt med polstrerede skåle

sort badedragt med polstreret skåle

FIND BADEDRAGTEN HER

Mærke: Seafolly

Pris: 869,- kr.

Denne badedragt ligner meget den forrige model til forveksling, men der er alligevel et par forandringer. Denne badedragt er i en indigo farve, som en en blanding mellem mørkeblå og sort farve. Samtidig er prisen også en anelse billigere en den forrige model og er stadig af samme gode kvalitet. Klik dig ind og se om den er i din størrelse, hvis det er denne badedragt med ben, som du synes bedst om.

Stribet badedragt med ben fra Seafolly

stribet badedragt med ben i fra seafolly

FIND BADEDRAGTEN HER

Mærke: Seafolly

Pris: 999,- kr.

Rosinen i pølseenden for denne gang er igen en badedragt fra Seafolly, men i en stribet udgave. Den minder meget om de to forrige modeller på sin vis, men denne her synes jeg personligt, er lidt mere smart med det stribede look. De to andre er mere klassiske og neutrale i deres farver, hvorimod denne badedragt med ben falder lidt mere i øjnene. Det er Seafollys nyeste badedragte og en populær en af slagsen, selvom prisen er godt og vel 1.000 DKK. Den kan holde i flere sæsoner og kvaliteten er i absolut top.

Tips til køb af badedragt med ben:

  • Gå altid efter den bedste kvalitet – Du har sikkert hørt det tusinde gange før, men ikke desto mindre glemmer mange stadig at gøre det. Her tænker jeg på, at gå efter den gode og bedste kvalitet, fremfor et mærke hvor prisen er skruet alt for højt op, i forhold til hvad man får af et kvalitetsprodukt som kunde. Dermed ikke sagt, at de dyrere mærker er af en dårlig kvalitet, men ofte kan man finde badedragte med ben i til en halv så stor pris, men stadig af samme gode kvalitet. Derfor bør du hellere kigge på, hvilke kvaliteter badedragten af lavet af, så du ikke kun går efter hvilket mærket det er lavet af og dermed sammenligner priser.
  • Prøv din badedragt med ben inden køb – Et godt tip er, at prøve din badedragt inden du køber den. Hvad så når jeg køber en badedragt med ben online, sidder du måske og tænker? Der kan det være et problem, men en ting du kan gøre som forbruger er, at tage til en fysisk butik i nærheden, hvor de sælger disse badedragte med ben og prøve den her. Derefter kan du gå hjem og bestille den selvsamme badedragt, men ofte spare dig selv på penge, da priserne typisk er lavere på en webshop eller andre steder på internettet end det er i en fysisk butik. Du vil dog som udgangspunkt altid have de obligatoriske 14 dages returret, når du køber dine produkter eller ting online på internettet. Derfor kan du stadig sende din badedragt med ben i retur, hvis den alligevel ikke passer, er gået i stykker eller andre ting.
  • Sammenlign priserne på badedragtene: Det kan altid betale sig, at sammenligne de forskellige priser på badedragte. Dette gælder dog ikke kun på badedragte, men på alle produkter eller ting og uanset om du køber det i en fysisk butik eller online på en webshop. Du vil ofte kunne opleve, at selvom produktet er nøjagtigt det samme, vil prisen med stor sandsynlighed ikke være den samme på f.eks. to forskellige webshops, da de konkurrerer indbyrdes om prisen på deres forskellige produkter. Det kommer kun dig til gode som kunde, da du dermed lige så godt, kan købe din badedragt med ben i det sted, hvor den er billigst, hvis du har fundet den rette, som du godt kunne tænke dig at eje.