Sidens indhold

Der er ingen tvivl om at de højtaljede jeans og bukser er kommet for at blive. De seneste år er det blevet en rigtig stor mode blandt kvinder, at gå med disse højtaljede bukser med lynlås bagpå. Du kan relativt nemt finde billige bukser med lynlås bagpå, hvis du ved hvor du skal kigge henne. Det er ikke kun højtaljede bukser, men også bukser med kanplukning foran, men stadig fede detaljer, som f.eks. en lynlås bagpå. Det vil jeg hjælpe dig med i dette indlæg og har derfor fundet et fint udvalg til rimlige priser, hvor alle kan være med. Det bukser med lynlås bagpå fra forskellige mærker, hvoraf nogle er mere kendte end andre.

Højtaljede bukser med lynlås bagpå

jeans med lynlås bagpå

FIND BUKSERNE HER

Mærke: Vero Moda

Pris: 259,75,- kr.

Et par klassiske skinny jeans men hvor lynlåsen sidder bagpå ikke foran, som på normalvis. Det er et par højtaljede bukser og kan passe enormt godt sammen med et par stilletter i f.eks. sort samt en topeller en bluse, som vist på overstående billede. De koster kun den nette sum af 259,75,- kroner og er et ihærdigt tilbud på et par bukser med lynlås bagpå. De kan lige nu købes i flere forskellige størrelser, så skøn dig at slå til inden det er for sent.

Højtaljede sorte bukser fra Vero Moda

sorte højtaljede bukser fra Vero Moda

FIND BUKSERNE HER

Mærke: Vero Moda

Pris: 259,- kr.

Dette par højtaljede bukser er fra selvsamme mærke nemlig Vero Moda, men denne model er i en sort farve. Derudover er de lidt mere detaljeret i form af at, der er et par ekstra flotte lynlåser på fronten af disse par jeans. På nuværende tidspunkt fås de til kun 259 kroner og kan kun fås i få størrelser. De er meget tætsiddende og sidder fantastisk godt på ens ben.

Derfor skal du køb et par højtaljede bukser

For mange lyder en lille detalje som en lynlås ikke meget, men det kan i virkeligheden hurtigt give et ekstra touch og et mega fedt look. Det er absolut en fed detalje og kan mest af alt for nogle give et minde tilbage i tiden, hvor højtaljede bukser var den absolut højeste mode, hvor der både var lynlås foran samt bagpå. Du kan også selv nemt peppe dine bukser op, hvis du tilføjer dem en lynlås f.eks. bagpå. Jeg er ret sikker på, at jeg ikke er den eneste, der synes at disse bukser er enormt fede til kvinder. De er ofte ret tætsiddende, men kan fås i mange forskellige størrelser, farver og passer derfor til alle slags kvinder.

Et par almindelige bukser eller jeans, kan enormt hurtigt blive kedelige, hvis der ingen detaljer er eller hvis de blot er ensfarvet. Dette tror jeg også personligt, er en af grunden til at rigtigt mange har interesse i at købe et par bukser med lynlås bagpå, da de ikke er kedelige, har flere detaljer og sidder rigtigt godt på kroppen. De er med andre ord overhovedet ikke som alle andre bukser eller jeans. Det er også en god mulighed for at skille sig lidt ud fra andre, så man ikke går rundt og ligner alle andre, der ofte blot har et par almindelige bukser eller jeans. Ikke fordi der er noget galt med det, men nogle gange er det meget rart med noget nyt til garderoben, der ikke ligner det alle andre går rundt i. Det kan være en god start til at finde din egen tøjstil.