Sidens indhold

I løbet af et helt liv bruger man både som mand og kvinde utrolig meget tid under bruseren, som for mange er en af livets store glæder. Glæden formindskes dog hurtigt når man skal forlade badet helt kold og våd. Den allerbedste måde du kan komme denne ubehag til livs og hurtigt få varmen igen, er ved at anskaffe sig en lækker badekåbe. Derfor har jeg fundet 10 forskellige badekåber af forskellige mærker og farver i en høj kvalitet og til rimlige priser

1. Sort lang badekåbe fra Arena

sort lang badekåbe fra arena

FIND BADEKÅBEN HER

Mærke: Arena

Pris: 499,- kr.

Denne sorte badekåbe fra Arena er meget klassisk sin stil og er meget simpel i sit udtryk. Den kan købes i flere forskellige farver og størrelser. Den har det klassiske bælte på midten af badekåben, så den kan lukkes helt tæt, så kroppen kan holde sig varm efter et bad.

2. Hvid badekåbe fra DKNY Intimates

hvid badekåbe fra dkny intimates

FIND BADEKÅBEN HER

Mærke: DKNY Intimates

Pris: 799,- kr.

Denne lækker hvide badekåbe er af mærket DKNY Intimates med et par ekstra detaljer på fronten i form af et par lommer. Den kan også købes i farven sort og bør vaskes på 30 grader inden brug. Det gør at den absorberer fra vandet markant bedre.

3. Hvid lækker badekåbe fra Schiesser

hvid badekåbe fra shciesser

FIND BADEKÅBEN HER

Mærke: Schiesser

Pris: 649,- kr.

Denne super fede hvide badekåbe fra Schiesser har udover et par lommer også en hætte, som du kan bruge til dit våde hår, når du kommer direkte ud fra badet. Den er lavet af 100 % bomuld og denne lækker badekåbe bør vaskes på 60 grader og må for guds skyld ikke ikke bleges.

4. Hvid silke badekåbe fra La Perla

hvid silke badekjole fra la perla

FIND BADEKÅBEN HER

Mærke: La Perla

Pris: 2.395,- kr.

Elegant hvid badekåbe lavet af 100 % silke. Den bør bestemt ikke vaskes i vaskemaskinen, men skal derimod vaskes i hånden eller sendes til rensning, hvis den bliver beskidt. Den har lange ærmer og kan også købes i farven sort samt i mange forskellige størrelser.

5. Lilla badekåbe fra Vossen

vossen lilla badekåbe

FIND BADEKÅBEN HER

Mærke: Vossen

Pris: 499,- kr.

Lilla badekåbe fra mærket Vossen med det klassiske bælte på midten af badekåben, som ligeledes også er i farven lilla. En badekåbe der er ideel til afslapning i weekenden enten alene, sammen med nogle veninder eller ens kæreste.

6. Hvid detaljeret badekåbe fra Calando

hvid badekåbe fra calando

FIND BADEKÅBEN HER

Mærke: Calando

Pris: 199,- kr.

Rigtigt billig hvid badekåbe fra det populære mærke Calando, men som bestemt ikke er gået ned på kvalitet. Det er et kvalitetsprodukt, der kan holde på varmen og er rigtig dejlig at iføre sig efter et bad. Den bør vaskes i vaskemaskinen på 40 grader.

7. Smart flerfarvet badekåbe fra Tom Tailor

flerfarvet badekåbe fra tom tailor

FIND BADEKÅBEN HER

Mærke: Tom Tailor

Pris: 549,- kr.

Tom Tailor har produceret denne smarte og lækker flerfarvet badekåbe. Den kan også købes i andre sammensætninger af farver, som du ligeledes kan se på overstående link, hvor du vil komme direkte ind på produktet inde på den verdenskendte webshop Zalando. Den kan nemt rengøres via en maskinvask på 60 grader.

8. Mørkeblå badekåbe fra Polo Ralph Lauren

polo ralph lauren badekåbe i mørkeblå

FIND BADEKÅBEN HER

Mærke: Polo Ralph Lauren

Pris: 999,- kr.

Ralph Lauren er ofte et kendetegn for en enorm høj kvalitet og elegance. Dette produkt er dog heller ingen undtagelse fra det populære mærke. Prisen kan være lidt peberet for flere, men du betaler for mærket, da det er kendt over hele verdenen og er eksklusivt, men er i samme gode kvalitet, som mange af de andre modeller af badekåber, som vi har kigget på. Den er af 100 % bomuld og bør vaskes på 40 grader.

9. Rød læglang badekåbe fra Vossen

vossen rød badekåbe

FIND BADEKÅBEN HER

Mærke: Vossen

Pris: 669,- kr.

Denne badekåbe er også af mærket Vossen, men i en rød farve og i en lidt anderledes model end den forrige, som vi har taget et kig på. Denne model er lidt mere detaljeret i form af bl.a. lommerne på fronten. Modellen kan dog også købes i andre farver, hvis du ikke er til den røde farve. Se de andre farver ved at klikke på overstående link.

10. Sort badekåbe med hætte fra Etam

sort badekåbe fra etam

FIND BADEKÅBEN HER

Mærke: Etam

Pris: 399,- kr.

Denne sorte lækker badekåbe er lavet af 100% polyster fra mærket Etam. Den har på en måde samlet de mange forskellige detaljer, som flere af de forrige badekåbe har. På denne model er der både lommer på fronten, en hætte og et flot bælte, så den ligeledes kan lukkes helt tæt efter et koldt eller varmt bad. Du bør vaske den på en skåneprogram, når den skal rengøres på allerhøjest 30 grader. Den bør bestemt ikke tørres i en tørretumbler, da den ikke har godt af det.

SE FLERE BADEKÅBER HER

 

Er du til wellness og selvforkælelse?

Hvis du er typen, som er til wellness og selvforkælelse, kan du med fordel se nærmere på muligheden for at få fat på en lækker wellness gavekurv til dig selv eller en du holder af!