Sidens indhold

Billi Bi mærket og deres støvler er populære blandt de danske kvinder, da de producerer støvler af en rigtig god og høj kvalitet. Med sneen og vinteren og har du endnu ikke fået købt dig et par gode vinterstøvler som kvinde, kan det være på tide.

Det er derfor heller ikke tilfældigt, at jeg netop har valgt Billi Bi, som udgangspunkt for varme og vandtætte vinterstøvler. Du vil derfor kunne læse yderligere om nogle udvalgte støvler, som kan bruges som bl.a. vinterstøvler eller efterårs støvler, når temperaturen er ved at nå 0 grader. Deres priser er rimlige, men kan virke som rigtig mange penge, når der skal betales. Du skal dog tænke på, at du får en vinterstøvle som du fremadrettet ikke behøver at udskifte de næste mange år, da de har en lang holdbarhed og ikke går i stykker eller andet efter blot en sæson.

1. Billi Bi støvletter med lynlås

billie bi støvletter med lynlås

FIND STØVLERNE HER

Mærke: Billi Bi

Pris: 1.695,- kr.

Elegant støvle fra Billi Bi med en fræk detalje i form af en lynlås i siden der går på skrå, så den kan tages af og på. Traditionelt plejer en lynlås typisk af gå lige ned, men denne går på skrå og giver et anderledes look. Den har en lille 2 cm. blokhæl, der giver et par ekstra centimeter i højden.

2. Billi Bi støvle med blokhæl

billi bi støvle med blokhæl

FIND STØVLERNE HER

Mærke: Billi Bi

Pris: 1.195,- kr.

Fede støvler fra Billi Bi med en stor blokhæl, der hurtigt giver et par ekstra centimeter til din højde. Lukningen er en slip åbning og ikke en lynlås, som den tidligere model og skiller sig dermed ud. Støvlen er lavet af kalvelæder og har en rund spids.

3. Billi Bi støvlette med flot mønster

billi bi støvle med flot mønster

FIND STØVLERNE HER

Mærke: Billi Bi

Pris: 1.195,- kr.

Billi Bi støvler der kan bruges i efteråret eller foråret med et unikt mønster, der går igennem hele støvlen. Åbningen er elastisk så støvlen er nem at få på foden, men samtidig sidder stramt omkring din fod, når du taget støvlen på. Den har en blokhæl på hele 3 centimeter og er en forholdsvis stor blokhæl, hvis man kun er er vant til at gå i flade sko. Det kræver lidt til vending, men du vil med stor sandsynlighed kunne lide det.

4. Billi Bi vinterstøvle med snøre

billi bi vinterstøvle med snøre

FIND STØVLERNE HER

Mærke: Billi Bi

Pris: 1.195,- kr.

Disse støvler fra Billi Bi er lavet i klassisk sort læder og har snørebånd. Det er et par rigtige vinterstøvler, der med garanti kan holde al sne og kulde ude fra dine fødder. Samtidig er det et kvalitetsprodukt, der kan holde mange år fremadrettet og derfor ikke behøver fornyes efter 1 år. Skospidsen er rund og den har ligeledes en blokhæl, men dog kun på 2,5 centimeter.

5. Billi Bi ankelstøvle i sort

billi bi ankelstøvle i sort

FIND STØVLERNE HER

Mærke: Billi Bi

Pris: 1.195,- kr.

Pæn ankelstøvle fra Billi Bi med en høj hæl. Lukningen i siden af ankelstøvlen er med lynlås og selve støvlen er lavet af læder. Hælhøjden er på 8 centimeter og er et par rigtig gode ankelstøvler af en høj kvalitet, der kan bruges til flere forskellige lejligheder. Blandt andet som en almindelig hverdags støvle, men også til lidt finere arrangementer eller en tur i byen med et par veninder en fredag eller lørdag.

SE ALLE BILLI BI STØVLER HER