Sidens indhold

Eton skjorter har i flere år været business folks fortrukne mærke, når de skulle ud og have nyt skjorter til garderoben. Med deres altid stilrene look og moderne smag i øjet, producere og fremstiller de nogle rigtige lækre skjorter til mænd, der ønsker at se velklædt ud.

Samtlige af deres skjorter er moderne og alle nogle der både kan bruges til erhvervslivet, men ligeså vel til private arrangementer eller en fredags bar efter arbejdet. Priserne er i den forholdsvis dyre ende, men til gengæld får du også rigtig god kvalitet for dine penge.

Derfor har jeg i dette indlæg valgt at kigge på 10 forskellige skjorter fra Eton. Alle i forskellige farver og til forskellige priser. Jeg har så vidt det var muligt, valgt nogle der er til at købe i flere forskellige størrelser, så det også er muligt for dig, at erhverve dig en af nedenstående skjorter, hvis den falder i din interesse.

1. Eton skjorte med sorte prikker

FIND SKJORTEN HER

Pris: 1.195,- kr.

En flot slimfit skjorte fra mærket Eton. Egner sig godt til business eller til et festligt arrangement med et par tilhørende sorte jeans. Det er en skjorte med lange ærmer og kan i øjeblikket købes i flere forskellige størrelser. Se flere billeder af selve skjorte, hvis du klikker dig direkte ind på overstående link.

2. Eton skjorte i helt hvid

FIND SKJORTEN HER

Pris: 1.095,- kr.

En helt hvis slimfit skjorte fra mærket Eton. En skjorte der kan bruges til flere forskellige lejligheder. Både på en almindelig hverdag, men også til en tur i byen med ens venner og veninder. Den kan erhverves lige nu til knap 1.100 kroner. Slå til i dag inden det er for sent.

3. Fed navyfarvet skjorte fra Eton

FIND SKJORTEN HER

Pris: 1.095,- kr.

Dette er også en slimfit model fra mærket Eton dog i en navyblå farve. Det er præcis den samme model af en skjorte, som den forrige, men blot i en lidt anderledes farve. For nogle vil det kræve lidt mod, at tage en skjorte på i denne farve, da den er blå, men for nogle med et lillaskær.

4. Eton business skjorte i dunkelblau

FIND SKJORTEN HER

Pris: 1.145,- kr. 

Rigtig fed slimfit skjorte igen fra mærket Eton. En skjorte i en stribet version og hvor kraven er hvid og derfor skiller sig lidt ud fra resten af skjorten. Det er en perfekt skjorte, hvis du skal en tur i byen med dine venner eller blot have en hyggelig aften med god mad og vin.

5. Eton skjorte i en hellblau farve

FIND SKJORTEN HER

Pris: 1.195,- kr. 

En fed lyseblå skjorte der kan bruges til ind under et mørkt jakkesæt eller blot som den er. Det er en slimfit udgave og du kan vælge enten at lade den hænge ned over hofterne eller tage skjorten i bukserne. Begge looks fungere godt med denne skjorte, så det er mere en smagssag, hvad du er til og plejer at gøre.

6. Eton skjorte i en sort farve

FIND SKJORTEN HER

Pris: 1.095,- kr. 

Eton skjorte i en hel sort farve uden for mange detaljer, men en ganske almindelig skjorte. Det er også en slimfit model, men ellers skiller den sig ikke ud fra mange af de andre på nogen måde. En genganger som de fleste mærker har og som man aldrig går galt i byen med.

7. Lyseblå Eton skjorte med en ternet krave

FIND SKJORTEN HER

Pris: 999,- kr. 

Rigtig fed lyseblå skjorte i en slimfit model fra mærket Eton. Den skiller sig ud fra de forrige skjorter ved at have et ternet look indvendigt i skjorten og ligeledes, hvis ærmerne bliver smurt op. Det giver en ekstra detalje og går rigtig godt sammen med et par sorte jeans.

8. Langærmet normal navyblå farvet skjorte fra Eton

FIND SKJORTEN HER

Pris: 1.295,- kr. 

Dette er ikke en slimfit model af en skjorte. Det betyder, at den ikke sidder lige så tæt på kroppen, men er lidt mere løs i den. Den kan dog både bruges i erhvervslivet eller til mere private eller sågar festlige arrangementer. Om man skal vælge en slimfit model eller en almindelig siddende skjorte er lidt op til en selv og hvad man bedst kan lide.

9. Dark blue skjorte fra Eton

FIND SKJORTEN HER

Pris: 1.395,- kr. 

Fed skjorte i en dark blue farve fra mærket Eton. En slimfit model og med et slags mønster, der går igennem hele skjorten. Den er ikke kun en farve, som det også tydeligt kan ses på billedet. Vel du se andre nærgående billeder af skjorten, så klik dig direkte ind på overstående link.

10. Hvid/prikket slimfit skjorte fra Eton

FIND SKJORTEN HER

Pris: 1.295,- kr. 

Rigtig lækker hvid/prikket skjorte fra Eton i et gennemført design, der går hele vejen igennem skjorten. Prisen er også deroppe efter, men du får virkelig et flot design og god kvalitet for dine penge. Det er en slimfit model og den er derfor forholdsvis tætsiddende på kroppen.