Sidens indhold

Snart er det sommer og det betyder ofte varme solskinsdage på stranden. Når sommeren for alvor starter i Danmark og det er varmt, kan det være rart at have nogle behagelige sko på ens fødder. En rigtig sommersko som har været populær iblandt os danskere igennem de sidste mange år, sejlerskoen.

På enhver strand i det danske land om sommeren, er det ikke unormalt at se både unge og ældre mænd gå rundt i denne sko. Ofte kan den købes i flere forskellige modeller og farver, men ens for alle modellerne er dog stadig, at det er en rigtig dejlig og behagelig sko at gå rundt i. Også selvom det er varmt og man sveder. Den er nem at få på og komfortabel og giver god luft til tæerne, selvom det er en lukket sko.

Jeg har derfor fundet frem til 10 forskellige modeller fra flere mærker, som kunne være sko til den kommende sommer. Samtidig er det også en sko, der ikke går af mode og derfor vil du også kunne være skoen igen til næste år uden nogen problemer og stadig være med på den nyeste mode. Tag et kig og se om der ikke er nogle, der falder i din interesse.

1. Brune sejlersko fra Sebago

brune sejlersko fra sebago

FIND SKOEN HER

Pris: 1.095,- kr.

Super fede sejlersko af mærket Sebago i brunt læder. Den perfekte sommersko til dig der kan lide en moderne sko, der aldrig går af mode. Den har en rund skospids og kan ellers købes i flere forskellige størrelser.

2. Sandfarvet sejlersko fra sebago

FIND SKOEN HER

Pris: 1.095,- kr.

Denne model på overstående billede er en sejlersko fra Sebago i sandfarvet læder. Pasformen er lidt lille i størrelsen, i forhold til forrige model. Den har stadig samme pris, men har du en bred og stor fod, vil denne model nok ikke egne sig rigtig godt til dig.

3. Chokoladefarvet sejlersko fra Sebago

FIND SKOEN HER

Pris: 1.095,- kr.

En lækker chokoladefarvet sejlersko igen fra mærket Segago, der har lavet mange forskellige modeller igennem årene. Denne model har især en særlig detalje, hvor læderet på skoen er syet sammen med mokassin-søm samt sålen er fremstillet af slidfast gummi.

4. Blå og brunfarvet sejlersko fra Sebago

FIND SKOEN HER

Pris: 1.095,- kr.

Denne model fra Sebago bliver kaldt “Spinnaker” og fås i en flot kombination af farverne blå og brun. Den er ikke så meget anderledes end de forrige modeller udover at den er flerfarvet. Lukningen er med snører, som vi kender det fra almindelige sko.

5. Blå og hvidfarvet sejlersko fra Sebago

FIND SKOEN HER

Pris: 1.095,- kr.

Igen en sko fra mærket Sebago men denne er dog i en mere blå farve og med en tilhørende kraftig hvid farve, der går godt i spænd med den blå farve. Hælen på denne sko er helt flad og sålen er lavet af kunststof. Udseendemæssigt skiller den sig lidt ud fra de forrige modeller, men ved første øjekast ligner den stadig den klassiske sejlersko, som de fleste kender.

6. Navyfarvet sejlersko fra Timberland

FIND SKOEN HER

Pris: 1.195,- kr.

Denne model henvender sig nok mere til de lidt ældre mænd i dens udseende. Det er en model fra det kendte mærke Timberland, der har lavet denne klassiske sejlersko i en flot navyfarve. Forskellen fra denne model og fra de andre er, at denne har en slip/åbning i stedet for snører.

7. Lysebrune sejlersko fra Sperry

FIND SKOEN HER

Pris: 999,- kr.

Lysebrune sejlersko fra mærket Sperry. Af udseende har denne model en lidt mere rundspidset snude end flere af de forrige sejlersko, som vi har taget et kig på. Den er også fremstillet i læder, hvoraf sålen er lavet af kunststof. Det en sejlersko der både vil kunne bruges om sommeren, men også til almindelig hverdagsbrug.

8. Fed sejlersko i læder fra Sperry

FIND SKOEN HER

Pris: 999,- kr.

En meget klassisk og lidt mere gammeldags sejlersko af udseende ved første øjekast. Modellen er fra mærket Sperry og henvender sig ofte til de lidt ældre mænd, der godt kan lide denne slags sko. De yngre vil typisk vælge en af de første modeller, som vi har kigget på i dette indlæg. Prisen er lidt mindre end mange af de forrige modeller og derfor vil du kunne spare dig selv for lidt penge, hvis du vælger denne model.

9. Mørkebrune sejlersko fra Timerbland

FIND SKOEN HER

Pris: 1.195,- kr.

Dette er også en model fra Timberland, men denne model har et lidt mere yngre look af udseende. Det vil være en sejlersko, som både kan henvende sig til ældre mænd, men også til det yngre publikum. Samtidig har den en kraftig hvid sål, der giver et samlet flot look til den mørkebrune læder farve.

10. Blå og sandfarvet sejlersko fra Sebago

FIND SKOEN HER

Pris: 1.095,- kr.

Denne model fra Sebago er i en kombination af en blå og sandfarvet farve. Det er en lidt anderledes og modig kombination af farver sat sammen i denne sejlersko. Det en let og komfortabel sko der kan bruges til sommerens varme vejr. Den kan købes i flere forskellige størrelser.