Sidens indhold

Din veninde fortjener helt sikkert det bedste. Men når hun ingen ønskeliste giver til fødselsdag eller jul, så er det ikke altid lige nemt at finde ud af, hvad det bedste, du kan give hende, er. Derfor får du her en kort guide til, hvordan du finder den helt rigtige gave til din veninde – eller til en anden vigtig kvinde i dit liv.

Lækkert tøj eller en god bog?

Du kender din veninde bedst og ved, hvad hun godt kan lide. De fleste vil sætte pris på noget nyt, flot tøj. Hvad med en festlig kjole, en hyggelig strik, et par stilede støvler eller en praktisk jakke? Du kan finde et stort udvalg af tøj hos Bruun Bruun, så du helt sikkert kan finde noget, der passer til din venindes smag.

Går din veninde ikke særlig meget op i tøj, eller vil hun helst købe det selv, så kan en god bog eller en skøn oplevelsesgave også være en sikker vinder.

Den personlige gave

De fleste mennesker bliver glade for en gave, som er personlig. Det behøver ikke nødvendigvis at være en hjemmelavet gave, så frygt ej, hvis du var lidt for ufokuseret i håndarbejdstimerne som lille. En personlig gave kan også være en gave, som viser, at du har tænkt på personen og ved, hvad personen kan lide. Det kan også være en gave, der vækker minderne om en god oplevelse eller viser din kærlighed til din veninde. Det kan f.eks. være:

  • Et album med billeder fra jeres fælles oplevelser eller et enkelt billede indrammet i en flot ramme.
  • En accessoires, som hun har gået og sukket efter i lang tid, eller som lige matcher hendes stil – find f.eks. et udvalg hos webshoppen Bruun Bruun.
  • Et brev som en tilføjelse til en gave, hvor du sætter ord på jeres helt vidunderlige forhold