Sidens indhold

Er du kørt død i de mange sy-opskrifter med kedelige hverdagskjoler og bløde bukser? Så er det måske på tide at tage en anden metode i brug. Du kan nemlig højst sandsynligt selv gøre det lige så godt. Du skal bare have inspirationen et sted fra, og det kan man gøre på webshops med lækkert tøj, og så selv forsøge at efterligne den style. Eller måske er det du mangler, noget andet stof end det samme, som du allerede har 2 bluser, 1 par bukser og en kjole i? Det handler bare om at være kreativ, og at se de nye muligheder – for der er en masse af dem!

 

Stof til alle slags projekter

Men det behøver ikke kun at være påklædning, der er dit næste sy-projekt. Det kunne lige så vel være, at du manglede inspirationen til en ny dug til den kommende familiefest eller et par nye pudebetræk, der passer til den farven på væggen i stuen. I hvert fald kan det inspirere meget at kigge på et stort udvalg af stof, der kan male billederne af, hvordan det færdige projekt ville se ud. Og med så meget at vælge i mellem, bliver man også hurtigt klar over, hvilket stof man ikke skal bruge, så man kan indkredse de interessante emner i både farve, mønster, tekstur og materiale.

 

Hvor skal jeg købe stoffet?

Det er ikke alle, der er så heldige at bo lige i nærheden af en butik med et større udvalg af stof. Derfor er det meget belejligt at kunne bestille det ønskede stof online med levering lige til døren i dagtimerne. Man kan ikke mærke stoffet mellem hænderne, men der er mulighed for at bytte eller returnere stoffet 365 dage efter købsdato, hvis det er ubeskadiget. Ved at købe stoffet online, slipper man for besværet med transporten!