Vågner du også ofte op til, at du kigger på dig selv og tænker, at du lige så godt kunne blive liggende i sengen? Desværre er der mange danskere, som har det sådan. Det er særligt kvinder, som der døjer med dårlig selvtillid. Mediebilledet har opsat, hvordan det ideelle liv ser ud og ikke mindst, hvordan man selv skal se ud og vi kvinder prøver at efterligne dette. Dette er ikke noget man skal stræbe efter, for det er ikke sådan virkeligheden ser ud. Dog er der masser af andre ting, som du kan gøre for at få mere selvtillid.

God selvtillid kommer af, hvordan man opfatter sig selv. Hvis man ser sig selv som doven og slatten, så vil man også udstråle det og så får man dårlig selvtillid. Meget selvtillid kan ofte blive opfattet, som man selv mener, at man er Guds gave og at man mener, at man er bedre end alle andre. Man kan sagtens have en god selvtillid uden at være højrøvet. God selvtillid betyder nemlig blot, at man elsker sig selv – og det er der intet galt med.

 

Hvordan er det så lige, at får en god selvtillid? Jo, der findes mange måder hvorpå man kan opnå dette. Først skal du starte med at finde ud af, hvad du er ked af ved dig selv. Mener du selv, at du har for tykke lår eller lidt for store ører? Det er sjældent andre end dig selv, som der ligger mærke til disse ting og derfor skal du prøve at se bort fra det. Sørg i stedet for at fokusere på alle de ting, som du er glade for. Har du store fyldige læber eller en flot barm? Så fokuser på det og byg din selvtillid ud fra det.

 

En af de mest effektive måder hvorved du kan få en bedre selvtillid, er ved at iføre dig lækkert tøj. Gå efter tøj som fremhæver dine flotteste sider. Uanset hvilken størrelse din krop har, er det vigtigt, at du ikke ifører dig poset og slasket tøj. Det gør ingen kropstyper noget godt. Desuden kan man formå at øge sin selvtillid ved at iføre sig smukt Calvin Klein undertøj. Det er uanset om du har en kæreste eller planer om, at nogen skal se dig iført undertøj. Ifør dig lækkert undertøj for DIN skyld og ingen andres. Ved at have smukt og sexet undertøj på, vil du automatisk føle dig mere sexet end hvis du havde iført dig et par gamle mormortrusser. Hvis du ønsker at føle dig mere sexet, så kan du finde lækkert lingeri på erotik.dk.

 

Det er ikke blot tøj, hvor du skal fokusere på dine gode sider. Hvis du har flotte læber, så kan du fremhæve dem ved at lægge makeup, således det er dine læber, som der er i fokus. På den måde fjerner du også fokusset fra det, som du ikke er helt så glad for.