Sidens indhold

De sidste par uger har vejret været fantastisk, og vi krydser fingre for, at det fortsætter sådan. Det gode vejr har vækket sommerhumøret i os alle, og vi er nu ved at gøre os sommerklar. Og hvilken bedre måde at blive det end at pifte garderoben op med kjoler til alle sommerens anledninger? Her får du lidt tips til, hvordan du finder de helt rigtige kjoler.

Start på Stylepit.com

Et anbefalelsesværdigt sted at starte er helt klart på fashionsitet Stylepit.com. Her finder du smukke kjoler, der passer til enhver sommerlig lejlighed. Udvalget er bredt, og du kan for eksempel vælge mellem mærker som Nümph, Second Female, Minimum, Vila og ONLY.

Festivalkjolen

Sommer er for mange af os lig med festivaler. Skal du på Roskilde Festival, Smukfest, Tinderbox eller en af de mange andre fantastiske musikfestivaler her i Danmark? Så kræver det en rigtig festivalkjole! Når du tager på festival, er det vigtigt at vælge en kjole, der har en behagelig pasform, og som du føler dig godt tilpas i. Et sikkert hit er en blondekjole med lange ærmer eller en farverig maxikjole. Kombiner dem med en løs knold eller et par franske fletninger og tag dine favoritsneakers på – så er du klar til at nyde sommerens musik.

Sommerfesten

Sommeren er også havefesternes årstid. Vennerne samles til grill, kærestens fødselsdag skal fejres, og familien kommer forbi til hygge og ristede skumfiduser. Uanset anledningen kan du med garanti finde en kjole, der passer perfekt dertil. Et populært valg er for eksempel en lang kjole med blomstret mønster. Den er elegant, men samtidigt behagelig. Hvis festen varer til ud på natten, kan det være en fordel at vælge en kjole med lange ærmer eller tage en jakke med i tasken, så du ikke fryser, når temperaturen falder hen på aftenen.

Ferien

Hvis turen går sydpå til varme temperaturer, skal der selvfølgelig pakkes lidt sommerkjoler i kufferten. Det er en god ide at pakke kjoler, der er behagelige at have på, og som er lavet i materialer, der giver din hud lov til at ånde – det kan for eksempel være bomuld. Når du har fået lidt farve, er pastelfarver også virkelig smukke, så pak en pastelfarvet kjole til de sidste dage.
Tip: Hvis du skal på storbyferie, så lad lidt ekstra plads være i kufferten, når du pakker. Måske finder du en smuk sommerkjole eller to dernede, og dem skal der selvfølgelig være plads til, når turen går hjemad!