Den sjoveste mode er som regel den, der endnu ikke er så udbredt, at den falder under mainstream kategorien. Det at være unik har måske ikke alle dage været målet med moden, men i en flygtig og postmodernistisk tid, hvor identiteter skifter i takt med garderoben, er det ingen ben at finde sin egen unikke stil og bære den naturligt.

Et af de stadig mere ukendte brands, der går en lys fremtid i møde, er uden tvivl mærket Odd Molly, der er et svensk brand, som er navngivet efter en unik skaterpige, der turde gå sine egne veje, i en tid hvor den slags ikke var forbeholdt kvinder.

Som en hyldest til modige og inspirerende kvinder tager Odd Molly dig med ind i et univers, hvor det unikke blandes med boheme og luksus hippie, men samtidig er så sødt som en svensk skærsommernat. Og når det bliver forår og sommer, tør vi næsten garantere det: du skal have en unik Odd Molly kjole.

Enestående Odd Molly kjoler

Dette forår er du – hvis vejret er på din side – nødt til at have et par Odd Molly kjoler i garderoben. Lige nu tænker du måske, at du ikke er kjolepigen, men en Odd Molly kjole er ikke den typiske sommerkjole til kvinder.

Stilen er på en gang elegant og underspillet, men samtidig så flot, at den sagtens kan bruges til sommerens festligheder og endda mere formelle arrangementer. Kjolerne har en særpræget elegance, der ofte er præget af en vis mystik takket være de eksotiske print og motiver, der ofte finder vej til designet.

Man kan dog ikke tale om sommerkjoler uden at komme omkring komfort, og også her kan de mange Odd Molly kjoler let iføres uden bekymringer om at skulle føle sig overophedet. Kjolerne er ofte udformet med tynde stropper og en rund løs hals, der gør kjolen behagelig selv i høje temperaturer.

Kjolerne er derudover – generelt set -designet løstsiddende, så de hviler behageligt på kroppen uden at klemme og blokere for luften under kjolen.

Er de lange Odd Molly kjoler i en længde, du ikke synes om, vil vi anbefale dig at se på de kortere modeller, der går ned til knæene, men stadig oser af sommer og åben himmel.

Den er desuden let at kombinere med et par jeans og evt. en kortere jakke, når aftenen nærmer sig og temperaturen falder en smule igen.