Mads Nørgaard er kommet med en ny kollektion, og den er som altid spækket med tidløse klassikere.

Mads Nørgaard er kendt for sin klassiske stil, hvor enkle designs får et twist, så intet er helt, som man forventer. Alligevel er der altid noget for enhver smag, når Mads Nørgaard sætter sig ved tegnebrættet, og i denne kollektion finder du både knaldrøde, stilige gulerodsbukser og enkle sorte kjoler.

Mads Noergaard

Mads Nørgaard arbejder altid med tidløse designs, der følger dig sæson efter sæson. Derfor kan du hvert år købe items, som kan bruges sammen med resten af din garderobe, og også med sidste tidligere års klassikere.

Stelly Worn Black

For eksempel er nederdelen Stelly Worn Black et must-have, som kan bruges til både hverdag og fest. Nederdelen har et klassisk og friskt snit, og den sorte farve gør, at du kan sætte den sammen med næsten alt. En mulighed er en sort bodystocking, som gør looket stilrent og enkelt, mens en løsere, stribet bluse på en gang er casual og iøjnefaldende. Går du efter et mere friskt look, kan en crop top forvandle hele udtrykket til en aften i byen.

Solina Dress

Hvis du er på udkig efter en kjole, er de to udgaver af Solina-kjolen bestemt også et kig værd. Kjolen er enkel og elegant, og den kan både styles som en aftenkjole med flot hår og stiletter, og som en hverdagskjole med sneakers og naturlige lokker. Her har du igen et klassisk design, som aldrig går af mode, og som du med den rigtige styling kan bruge hele året.

Dappa Black

Dappa-kjolen i denim er det sidste item, jeg vil fremhæve i denne artikel. Kjolen rammer ind i den meget aktuelle overalls-trend, som ses overalt. Lige nu er det især in at sætte denim sammen med hvidt, så prøv kjolen med en løs, hvid T-shirt under, eller brug den stribede Belona-bodystocking fra kollektionen som modspil.

Dappa-kjolen gør sig bedst som et afslappet outfit, så brug den med hvide sneakers eller semi-chunky sorte sko, som matcher kjolens tyngde.