Sidens indhold

Der har i den seneste tid været en stigende efterspørgsel på unisex-produkter. Man ser nu, at der både bliver produceret unisex-ure, t-shirts, parfumer, huer, jakker og meget mere. Det er for mange en fordel at købe unisex-produkter, da de har en tendens til at være mere neutrale i både design og farver. Det betyder, at du med god samvittighed kan dele tøj med en kæreste eller et familiemedlem. Har i fundet en parfume eller en t-shirt, som du og din kæreste godt kan lide? Fint – nu kan i dele udgifterne og få glæde af produktet sammen.

Nemt lån

Gode grunde til at vælge unisex-produkter

Der er mange årsager til at vælge unisex-produkter. Herunder er der samlet nogle af de mest bemærkelsesværdige pointer:

Tøj skal kunne bæres af alle

Der er en ny trend blandt unge designere, hvor bæredygtighed, kvalitet og holdbarhed er i fokus. Tøjet skal kunne bæres af alle og modstå skiftende trends. Hvis både mænd og kvinder kan bære det samme tøj, så åbner det op for flere looks og anvendelsesmuligheder.

Kønsneutralt tøj er in

Kønsneutralt tøj er på vej in. Der ses en stigende tendens i modebranchen for tøj til både kvinder og mænd. F.eks. åbnede Selfridges i London i 2015 en kønsneutral afdeling ved navn ’Agender’.

Det er godt at dele

Der er en sjov oplevelse at dele tøj, og før i tiden var det typisk forbeholdt folk af samme køn. Med en kønsneutral, unisex-garderobe kan du dele de flotte klude med din bror/søster eller kæreste.

Er budgettet en smule stramt?

Hvis budgettet er en smule stramt på denne tid af måneden, så kan du med fordel finansiere din nye, moderigtige, unisex-garderobe med et nemt og problemfrit lån fra denne side. Her kan du foretage et kortsigtet lån, der er helt perfekt til at opdatere din garderobe, så du hurtigt og nemt kan få det helt rigtige unisex-look.