Sidens indhold

Nytårskjoler til nytåret 2016

Om lidt over 2 måneder viser kalenderåret ikke mere  år 2016, men derimod år 2017. Det betyder også, at det snart er tid til, at finde sit nytårsoutfit frem. Om end du er mand eller kvinde. Derfor er her et kæmpe indlæg med de nyeste nytårskjoler, hvor der er lidt til enhver smag.

Der vil blive gået igennem hver enkelt kjole, så du er klar over selv den mindste detalje på samtlige nytårskjoler i dette indlæg. De fleste kjoler kan købes i flere forskellige størrelser og tøv derfor ikke med at klikke dig ind på den respektive kjole for at se om den også er i din størrelse.

Der vil både være kjoler fra mærker du kender, men også nogle ikke så kendte mærker, der stadig har lavet nogle rigtig pæne kjoler, som kan bruges ved flere begivenheder.

French Connection

Pris: 1779,- kr

Forhandler: Stylepit.dk

En flot sexet og elegant blå nytårs kjole med palietter, der glimter, stråler og giver dig den helt rigtige opmærksomhed. Det er en rigtig nytårskjole, der viser at du er klar til fest og farver.

Det er en kort kjole, der sidder stramt på kroppen, så man rigtigt kan se kvindens former. Kjolen går helt op til halsen og der er dermed ingen kavalergang samt ærmer.

gå til butik - grøn

 

Freequent kjole i sort med sølv

Pris: 499,- kr

Forhandler: Stylepit.dk

En sort kjole med en rund udskæring, der kan klæde de fleste. Det sølvstrejf der går igennem hele kjolen, passer rigtig godt i anledning til nytår, som vi alle ofte forbinder med glitter, fyrværkeri og godt selskab med sine venner og familie.

De fleste fejrer det meste af tiden nytår indendørs, men skal man ud og se fyrværkeriet, kan det være godt at tage varm vinterjakke på.

gå til butik - grøn

 

Cream kjole i sort og hvid med blonder

Pris: 899,- kr

Forhandler: Stylepit.dk

En lidt anderledes kjole, der hverken er helt lang eller helt kort, men derimod er en knælang kjole. Der er blonder både på ærmerne ved skuldrene samt på hele overdelen, der samtidig er hvid og giver en god kontrast til det sorte.

Det er en elegant kjole, der passer godt til dem, der har en af stille nytårsaften, men som stadig gerne vil gøre noget ud af udseendet.

 

gå til butik - grøn

 

Gestuz lang elegant sort kjole

Pris: 1299,- kr

Forhandler: Stylepit.dk

En pæn og lang kjole, der både kan bruges til en aften på en cocktailbar sammen med veninderne eller til en nytårsaften, hvor man godt må se, at der er tænkt over hvad man skal have på.

Især overdelen er sexet, i det der er lidt barhud, som de fleste mænd ikke noget imod. Kjolen er nem at tage på og af igen, da der er en fin lynlås bagpå.

 

gå til butik - grøn

 

Cream kjole i pudder farve

Pris: 699,- kr

Forhandler: Stylepit.dk

En kjole i en pudderfarve et lidt specielt, men mærket Cream er sluppet godt fra resultatet. En flot detaljeret kjole med blonder i en knælang udgave, som sidder behageligt løst på kroppen.

Det er en kjole med en underkjole og runde udskæringer. Vil foreslå denne kjole til den middelaldrene kvinde, der ikke nødvendigvis skal ud at score en flot fyr i byen, men blot skal have en stille og rolig nytårsaften i godt selskab.

gå til butik - grøn

Lang stropkjole fra Cream

Pris: 1199,- kr

Forhandler: Stylepit.dk

En lang stropkjole i samme farve, som den forrige kjole fra mærket Cream. Denne her kjole er dog mere elegant og en du både vil kunne bruge nytårsaften eller til et fint selskab.

Det er en strop kjole og i sær på fronten er der kælet rigtig meget for detaljerne, hvilket tydeligt kan ses, hvis du klikker dig ind på nedenstående link og ser de andre billeder af kjolen.

gå til butik - grøn

 

InWear nytårskjole i sort

Pris: 1299,- kr

Forhandler: Stylepit.dk

En sort knælang kjole fra mærket InWear, der sidder forholdsvis tæt på kroppen. Der er ingen kavalergang, men tilgængelig, er der et rigtig fint mønster, der går igennem hele kjolen.

Kjolen er nemt at tage på, da der er en lynlås bagpå kjolen, som er skjult rigtig godt, når du har kjolen på. Der er ingen ærmer i kjolen, så hvis du er vant til at have ærmer i dine kjoler, kunne denne være en mulighed for dig.

gå til butik - grøn

 

Desires Restless kjole i sort

Pris: 399,- kr

Forhandler: Stylepit.dk

Flot sort nytårskjole med nogle frække blonde detaljer i toppen af kjolen. Det er en kort kjole og med den smarte lynlås, som sidder bagpå, kan du let få den på og af igen hen ad aftnen.

Den kan kun købes i farven sort, men kan købes i mange forskellige størrelser og klik endelig ind for at se om de også har kjolen i netop din størrelse.

gå til butik - grøn

 

InWear grå knælang kjole

Pris: 1099,- kr

Forhandler: Stylepit.dk

En grå kjole fra mærket InWear, som vi haft en kjole fra i dette indlæg, men derfor skal du ikke snydes for denne kjole. Den er lidt anderledes og har en v-udskæring, hvilket kan give en flot kavalergang.

Derudover er det en kjole, som du kan bruge til flere lejligheder, såsom cocktailsparties, en festlig nytårsaften og et selskab, hvor der godt må vises lidt hud.

gå til butik - grøn

 

Saint Tropez knælang kjole i farven beige

Pris: 399,- kr

Forhandler: Stylepit.dk

Kjole fra Saint Tropez i en beige farve med et flot motiv. Kjolen går til knæene og er uden ærmer.

Den har en flot udskæring ved halsen, hvilket kan give en flot kavalergang hos dig som kvinde. Den sidder lidt løst på kroppen, så har du lidt ekstra på sidebenene, vil det ikke kunne ses, når du har denne kjole på.

 

gå til butik - grøn

 

Only petrol farvet stropkjole

Pris: 339,- kr

Forhandler: Stylepit.dk

En pæn stropkjole i en petrol farve, hvor der er en flot v-udskæring, der virkelig giver plads til en flot kavalergang. Det er en lille stram sag, der sidder stramt på kroppen og hvor du rigtig kan se dine egne flotte former.

Den er kort og en rigtig nytåskjole. Samtidig kan den købes i både petrol farven, men også i farven sort, hvis man heller er til det.

 

gå til butik - grøn

 

Villa sort højhalset kjole

Pris: 279,- kr

Forhandler: Stylepit.dk

En anderledes kjole end de forrige her i dette indlæg. Dette er en kjole med en høj hals og lang ærmer. Det er en knælang kjole med en underkjole og en rigtig partykjole.

Det er en rigtig pæn kjole ud fra udseendet og er nem at tage af og på. Den kan købes i flere forskellige størrelser og samtidig er prisen også til at betale.

 

gå til butik - grøn

 

Flippa kjole i sort uden ærmer

Pris: 2199,- kr

Forhandler: Stylepit.dk

En draperet sort lang kjole fra Flippa. Den er meget stilren og uden de helt store detaljer og ærmer. Der er en rund udskæring, hvilket givet lidt luft til halsen.

Vil både kunne bruges til en festligt selskab eller en cocktailbar inde i byen, hvor man godt må være lidt fin klædt på.

 

gå til butik - grøn

 

Saint Tropez knælang kjole i lilla

Pris: 349,- kr

Forhandler: Stylepit.dk

En lilla glitrende knælang kjole fra Saint Tropez, som kan bruges til flere forskellige lejligheder og ikke kun nytårsaften. Der er en stor udskæring ved halsen, hvilket kan give et rigtig flot resultat, hvis man har lidt barm.

Det er en rigtig partykjole, der udstråler at man er klar på fest og farver. Den kan fås i to andre farver foruden den lilla farvet kjole, som er vidst på billedet til venstre.

gå til butik - grøn

 

Navyblå nytårskjole fra Gestuz

Pris: 799,- kr

Forhandler: Stylepit.dk

Langærmet partykjole i navyblå fra mærket Gestuz. En kjole der passer rigtig godt til en kvindekrop, der er pæreformet, som vidst på billedet. Den sidder fantastisk godt lige nede over skuldrene, hvilket givet lidt bart hud.

Den er glitrende, som en rigtig nytårskjole skal være, når den 31. december skal fejres med fest og farver. Den kan købes i tre forskellige størrelser xsmall, small og large.

gå til butik - grøn

 

Sølvfarvet knælang kjole fra Nümph

Pris: 499,- kr

Forhandler: Stylepit.dk

Sølvfarvet kjole med knaplukning fra Nümph. Den er med knaplukning, som ikke ses så ofte mere, da de fleste kjoler i dag er med lynlås i ryggen. Den er med korte ærmer og et flot motiv, der går igennem hele kjolen.

En knælang kjole og en flot rund udskæring i halsen giver et rigtig flot resultat på en kvindekrop. Se yderligere billeder for denne kjole ved at klikke på linket nedenfor.

gå til butik - grøn

 

 

Blå partykjole fra Nümph med fine detaljer

Pris: 699,- kr

Forhandler: Stylepit.dk

Igen en kjole fra samme mærke som forrige nemlig Nümph, men den her kjole er lidt anderledes. Den kan kun købes i en blå farve og er med nogle flotte blonde detaljer igennem hele kjolen.

Det er en knælang kjole, der er kortærmet og med en underkjole. Der er igen en rund udskæring og den skiller sig kun ud fra den forrige ved at have blonde detaljer igennem hele kjolen, i stedet for et motiv.

gå til butik - grøn

 

Casual sort kjole fra Noisy May

Pris: 399,- kr

Forhandler: Stylepit.dk

En lang og langærmet sort elegant casual kjole fra Noisy May. Den har en rigtig fræk detalje i venstre side af kjolen, hvor den er åben og man derfor kan se kvindens flotte ben.

Den har en run udskæring ved halsen, hvor der ikke er meget hud. Derudover sidder den stramt på kroppen og viser rigtig kvindens former frem.

 

gå til butik - grøn

 

Champagnefarvet partykjole fra Ilse Jacobsen

Pris: 1099,- kr

Forhandler: Stylepit.dk

Champagnefarvet partykjole med flot print fra Ilse Jacobsen. Hun har ikke kun succes med at designe gummistøvler, men hun kan også designe smukke kjoler, hvilket tydeligt kan ses på dette eksempel.

Det er en knælang draperet kjole, der har en flot detalje midt på kjolen, hvor den er krøllet op, hvilket giver lidt liv til kjolen.

 

gå til butik - grøn

 

Sort nytårskjole med lommer fra Ilse Jacbosen

Pris: 799,- kr

Forhandler: Stylepit.dk

Pæn glitrende nytårskjole fra Ilse Jacobsen, der er rigtig sexet og sidder lidt løst på kroppen uden at det er for meget. Den går til lige op over knæene og er ikke en helt kort kjole.

Den kan købes til en acceptabel pris, hvor du får kvalitet for dine penge og en nytårskjole, som du vil kunne bruge ved flere arrangementer.

 

gå til butik - grøn

 

Espirit lang navyblå stropkjole

Pris: 599,- kr

Forhandler: Stylepit.dk

Lang navyblå stropkjole med medfølgende bælte. En kjole med nogle tynde fine stropper og uden nogle ærmer. Ydermere er det en draperet kjole og meget klassisk i sin stil.

Kan i skrivende stund købes i alle tænkelige størrelser, så klik endelig ind på nedenstående link og find netop din størrelse.

 

gå til butik - grøn

 

French Connection knælang kjole i sort med sølv

Pris: 829,- kr

Forhandler: Stylepit.dk

Knælang kjole i farven sort og med et strejf af sølv, hvilket giver et rigtig flot resultat, som kan ses på billedet til venstre. Der er en smart lynlås bagpå, hvilket går i godt spænd med resten af kjolen.

Der er en rund udskæring ved halsen og den sidder forholdsvis stramt på kroppen, men på en behagelig måde. Se yderligere billeder af denne fine kjole ved at klikke på nedenstående link.

gå til butik - grøn

 

Grå lang kjole fra Object med medfølgende bælte

Pris: 699,- kr

Forhandler: Stylepit.dk

Grå stropkjole fra Object med en underkjole, hvilket giver en kraftfyldt lang kjole, der går helt ned til fødderne. En detaljeret rund udskæring ved halsen, hvor der er brugt nogle store smukke palietter.

Der medfølger det tilhørende bælte, som modellen har på på billedet til venstre. Den kan købes i flere forskellige størrelser, så klik ind og se om de ikke også har en, der passer til din krop.

gå til butik - grøn

 

Navyblå lang kjole af mærket Villa

Pris: 549,- kr

Forhandler: Stylepit.dk

En lang blå kjole fra Villa, som ligner lidt en vi har taget et kig på tidligere i dette indlæg, men det er ikke helt den samme kjole.

Denne her kjole er samlet rigtig flot, hvis man ser på midten, v-udskæringen og stropperne, der alle er samlet i et. Det er også en draperet kjole og ligeledes med ingen ærmer.

 

gå til butik - grøn

 

Lysegrå kjole med sexet detalje

Pris: 259,- kr

Forhandler: Stylepit.dk

Lysegrå casual party kjole fra Villa. En fræk sexet detalje er, at den er åben nede ved benene, hvilket giver lidt mere bar hud, når kjolen haves på.

Den er uden ærmer og har en lille rund udskæring oppe ved halsen, som ikke giver nogen kavalergang, men til gengæld  nogle flotte kvindelige former, hvor resten er op til fantasien.

 

gå til butik - grøn

 

Lang sort kjole af mærket Espirit med medfølgende bælte

Pris: 299,- kr

Forhandler: Stylepit.dk

Espirit har lavet en smart lang sort kjole, hvor du samtidig får et bælte med ved køb af kjolen. Bæltet består ikke af meget mere end en snor, men det giver hele looket med et godt finish.

Den sidder lidt løst på kroppen og er uden ærmer, men har en flot rundt udskæring ved halsen, hvilket kan give lidt luft og en flot kavalergang.

 

gå til butik - grøn

 

InWear beige farvet lang kjole – stor besparelse

Pris: 1019,- kr (vejledene pris 1699.-)

Forhandler: Stylepit.dk

Elegant beige farvet lang kjole med blonde detaljer er en fin kjole, der vil kunne bruges til flere slags selskaber og begivenheder. Kjolen har ingen ærmer, men består af en top med nogle finde blonder og en underdel uden nærmere detaljer.

Der er lavet en udskæring ved halsen, men det er ikke den største. Du kan lige nu spare næsten 600,- kroner ved at slå til nu på netop denne her kjole.

gå til butik - grøn

 

InWear draperet grå kjole uden ærmer

Pris: 599,- kr

Forhandler: Stylepit.dk

Knælang grå kjole fra InWear, der næsten er gennemsigtig, så sørg for at have en bh indenunder kjolen, så din barm ikke til fulde syne. En simpel kjole med en lækker detalje midt på kjolen.

Den passer rigtig godt til den pæreformet kvindekrop, som også kan ses på billedet til venstre, hvor hofterne er lidt bredere end på kvinderne, der er mere æbleformet.

gå til butik - grøn

 

Sort Villa kjole med flot v-udskæring

Pris: 299,- kr

Forhandler: Stylepit.dk

Vi kommer igen ind på mærket Villa, der igen har lavet denne her flotte lange sorte kjole. Vi kommer ikke uden om, at de producerer nogle rigtige flotte kjoler, der samtidig er til at betale.

Den minder meget om de forrige Villa kjoler, som vi har taget et kig på, men den koster næsten ingenting, i forhold til hvad man får for sine penge. Den fås kun i få størrelser i skrivende stund og der er halv pris på kjolen netop nu.

gå til butik - grøn

 

Sort glitrende kjole fra New Look

Pris: 99,- kr

Forhandler: Stylepit.dk

Du sparer lige nu 80 % på denne kjole sorte partykjole fra New Look, som er en kort kjole, der er perfekt til en festlig nytårsaften.

Den er glitrende og er kun samlet med et par tynde stropper ved skuldrene samt en stor v-udskæring, som giver rig plads til ens barm kan blive blottet lidt ekstra denne festlige aften.

 

gå til butik - grøn

 

Spar 60 % på sort lang kjole fra Munthe

Pris: 679,- kr

Forhandler: Stylepit.dk

Du sparer hele 60 % på denne elegante lange kjole fra Munther. Det er lidt over 1.000 kroner og hvem vil ikke gerne det? Så er der penge til flere nye kjoler eller endda nogle andre ting.

Den er uden ærmer og er samlet flot i halsen, hvor der er kælet lidt ekstra for detaljerne. Prisen og kvalitet hænger ofte sammen og det er også tilfældet ved denne kjole. Selvom du sparer 60 % får du stadig kvalitet for pengene.

gå til butik - grøn

 

Stropløs sort kjole fra Espirit

Pris: 319,- kr

Forhandler: Stylepit.dk

En fin lille kort sort sag fra Espirit, der er udstyret med flotte blonde detaljer. Selve kjolen er stropløs og uden ærmer og sidder rigtig godt på kroppen.

Den går rigtig fint sammen med et par stilletter i f.eks. sort, som kan ses på billedet til venstre. Det kunne også være i en anden farve, for at give lidt mere liv til det færdige look.

 

gå til butik - grøn

 

Sort kjole med stropper fra French Connection

Pris: 1299,- kr

Forhandler: Stylepit.dk

Smart fin lille kjole i sort fra French Connection. Stropperne på kjolen sidder lidt anderledes end på almindelige kjoler. Stropperne går ned ved hvert bryst og holder derved barmen op og selve kjolen.

Den er traditionel i den forstand, at der sidder en lynlås bagpå, så du nemt og hurtigt kan få kjolen på eller af. Den sidder rigtig godt på en pæreformet kvinde.

gå til butik - grøn

 

Flot mønstret kjole fra InWear

Pris: 699,- kr

Forhandler: Stylepit.dk

Knælang casual kjole fra mærket InWear der kan bruges til mange forskellige begivenheder. Den vil være essentielt til en lidt afslappet nytårsaften eller en hyggelig aften på en cocktailbar i byen med veninderne.

Den er lavet med en rund udskæring og har lange ærmer, så du i hvert fald ikke kommer til at fryse. Den kan købes i flere forskellige størrelser netop nu.

gå til butik - grøn

 

Grå partykjole fra Cream

Pris: 999,- kr

Forhandler: Stylepit.dk

Kjolen er med flæse og er en smart partykjole fra mærket Cream. De laver nogle smarte kjoler, hvor der er tænkt meget over detaljerne, som også ses tydeligt på denne kjole.

Den går til lige op over knæene og er uden ærmer. Den har en flot rund udskæring til halsen. Den er med stropper, men sidder stadig godt fast på kroppen.

gå til butik - grøn

 

Marineblå knælang kjole fra InWear

Pris: 1299,- kr

Forhandler: Stylepit.dk

Blonde detaljeret marineblå knælang kjole fra InWear. Kan bruges sammen med et par stilletter i en  sort, blå eller anden mørk farve. Ydermere ville sådan en kjole kunne bruges til flere forskellige sociale arrangementer.

Du får kvalitet for dine penge ved køb af denne kjole, som har nogle rigtige fine detaljer bl.a. i toppen af kjolen. Se flere billeder af kjolen for og bagfra ved at klikke videre på nedenstående link.

gå til butik - grøn

 

Billig hvid partykjole fra Cheaploader

Pris: 195,- kr (vejledende pris 279,-)

Forhandler: Stylepit.dk

Pæn kort hvid partykjole fra Cheaploader uden stropper. Har nogle flotte mesh detaljer på kjolen og kan bæres af alle kvinder.

Du sparer lige nu 30 % på kjolen, hvis du køber den via nedenstående link. Der er stadig mange forskellige størrelser tilbage, så det er med at slå til inden, at den ikke er, at finde i din størrelse mere.

 

gå til butik - grøn

 

Rød knælang 3/4 ærmet kjole fra InWear

Pris: 399,- kr (vejledende pris 799,-)

Forhandler: Stylepit.dk

En fantastisk rød knælang kjole fra InWear. Den er meget klassisk i sin stil og uden de helt store detaljer. Den passer godt til et selskab eller lignende med god mad og vin en aften med selskab af venner eller familie.

Du kan sparer 50 % på kjolen netop nu og den kan stadig købes i flere størrelser. Se flere billeder på nedenstående link og tøv ikke med at købe din nye kjole inden det er for sent.

gå til butik - grøn

 

Billig casual blå kjole fra Peppercorn

Pris: 124,- kr (vejledende pris 249,-)

Forhandler: Stylepit.dk

En billig blå kjole fra det lidt mere ukendte mærke Peppercorn. Der er ikke de store detaljer ved denne kjole. Den er meget casual og vil også kunne bruges i en ganske almindelig hverdag.

Den er uden ærmer og med stropper og sidder tæt ind på kroppen. Du vil rigtig kunne se dine flotte former i en kort kjole som denne fra Peppercorn. Er du til kjolen uden for mange detaljer, vil den klart være noget for dig.

gå til butik - grøn

 

Mønstret kort kjole fra Gestuz

Pris: 599,- kr (vejledende pris 1199,-)

Forhandler: Stylepit.dk

En anderledes mønstret kjole fra mærket Gestuz med lange ærmer og en flot v-udskæring ved halsen. Den er kort og har samtidig nogle lommer, som ikke ofte man ser det i en kjole.

Et rigtig pænt print på en kjole, som vil kunne bruges til både en hed og varm sommerdag samt en cocktailbar inde i byen med veninderne. Alt efter hvad man er til og hvilke muligheder man har, der hvor man bor.

gå til butik - grøn

 

Slangeprintet kjole fra Saint Tropez

Pris: 239,- kr (vejledende pris 399,-)

Forhandler: Stylepit.dk

Kan du lide at få opmærksomhed og skille dig ud fra dine vendinder, når i er i byen eller til andre arrangementer? Så burde kjolen her med et flot slangeprint fra Saint Tropez falde godt i din smag.

Du kan lige nu spare 40 % på kjolen, hvis du køber den via nedenstående link. Der er kun to størrelser tilbage i henholdsvis small og large, så det er med at slå til nu inden at det er for sent.

gå til butik - grøn

 

Spar 54 % på sort knælang kjole fra Gestuz

Pris: 549,- kr (vejledende pris 1199,-)

Forhandler: Stylepit.dk

Sort kort knælang kjole fra Gestuz, hvor du kan spare 54 % netop nu, da der kun er få størrelser tilbage. Den er langærmet og har en smart knaplukning bagpå. Hvor andre kjoler typisk har en lynlås.

Den kan både bruges til en nytårsaften eller andre festlige begivenheder med ens venner, veninder og familie. Det er en draperet kjole.

 

gå til butik - grøn

 

Blåprintet kortærmet kjole fra InWear

Pris: 599,- kr (vejledende pris 1199,-)

Forhandler: Stylepit.dk

En blåprintet fin kortærmet fra InWear, som du kan sparer 50 % på nu, hvis du slår til med det samme inden det er for sent. Den har en fin lille rund udskæring oppe ved halsen.

Lynlåsen bagpå kjolen passer sammen med resten af det blåprint på kjolen og derfor ser det ikke forkert ud, men passer derimod rigtig godt sammen med.

 

gå til butik - grøn

 

Sort og hvid farvet kjole fra Sisters Point

Pris: 174,- kr (vejledende pris 349,-)

Forhandler: Stylepit.dk

Sisterspoint kjole i farverne sort og hvid og til en helt eksponentiel billig pris, da der på nuværende tidspunkt, kun er en kjole tilbage i størrelsen large.

Den er langærmet, men samtidig kort og egner sig nok ikke til en kold vinterdag, hvis du skal udenfor, men derimod er den af fortrække til en varm sommerdag.

 

gå til butik - grøn

Kort festkjole med pailletter

Pris: 279,- kr

Forhandler: Stylepit.dk

Fin festkjole med pailletter og en stropløs overdel. Der er en fin v-udskæring og ikke mindst indlæg i barmen, der fremhæver den på en naturlig måde. Den sidder rigtig tæt og er utrolig kort. Faktisk kun 65 cm fra top til bund.

Den har et utroligt flot skinnende look pga. alle de flotte pailletter foran på kjolens midte. Den kan kun købes i en størrelse one-size, hvilket normalt svarer til XS, S og M.

 

gå til butik - grøn

 

 

Tætsiddende sort kjole med broderi

Pris: 299,- kr

Forhandler: Stylepit.dk

En flot og meget tætsiddende gallakjole i farven sort. Der er en blid silikonekant rundt om barmen, hvilket bliver irriterende, men derimod behageligt og rar at have på.

Underdelen er delt i to. Inderst er den meget tætsiddende og figursyet, hvorimod den yderstedel af kjolen er mere pyntet med det fine sorte tyl.

 

gå til butik - grøn

 

 

 

Stropløs paillet kjole fra Mayaadi Deluxe

Pris: 249,- kr

Forhandler: Stylepit.dk

Nytårskjoler kan godt være flotte og lange med mange pailletter overalt som denne.  Den egner sig enormt godt til en festlig nytårsaften. Kjolen er stropløs, men har elastik i overdelen, som gør den tilpasselig til mange forskellige kvinder.

Den vil give god opmærksomhed fra dine veninder og ikke mindst af fyrene, da den er meget anderledes end andre kjoler. Den kan købes i flere forskellige størrelser, så klik dig ind på nedenstående link og se om de ikke også har en kjole i din størrelse.

 

gå til butik - grøn

 

Gratis fragt ved større ordrer

Jeg har taget udgangspunkt i den danske webshop Stylepit.dk, som førhen havde henholdsvis Smartgirl.dk og Smartguy.dk osv. indtil de samlet alle deres brands og webshops under et samlet brand Stylepit. Køber du for blot mere end 499 kr. får du gratis fragt på din ordrer.

Derudover har du gratis ombytning, hvis du har fået købt en får lille kjole eller du blot skal have den et nummer større. Samtidig skal du ikke blive overrasket over, hvis du allerede samme dag som du laver din ordrer modtager en bekræftelses mail på, at din ordrer er modtaget og din pakke er sendt, da de stræber efter at have en leveringstid på blot 48 timer.

Hvis du læser dette og er noget til enden af dette indlæg, har du forhåbentlig fået noget inspiration til at finde de perfekte nytårskjoler. Hold øje med siden og der vil snarest komme nogle nye indlæg med andre spændende produkter, som jeg nøje har udvalgt til netop dig.

Læs også: