Sidens indhold

Ilse Jacobsens gummistøvler er nærmest gået hen og blevet et helt symbol på den danske og nordiske mode. De har et rigtig flot design og er hvert år et hit som fodtøj hos rigtig mange kvinder i alle aldre. De fås i alle regnbuens farver og er ikke nødvendigvis en gummistøvle, som du kun kan gå med fordi det regner.

Det er blevet en mode også, at gå med gummistøvler selvom det ikke regner. Dels på grund af mærket Ilse Jacobsen og fordi det elegante design ikke kun behøver at blive set i forbindelse med regnvejr.

Selvom den klassiske gummistøvle har været, at finde på markedet i rigtig mange år, kommer der også stadig nye kollektioner af gummistøvlen. Derfor har jeg også neden under samlet en lang række fantastiske gummistøvler i forskellige designs og farver, som du kan tage et kig på, hvis du endnu ikke er ejer af et par Ilse Jacobsen gummistøvler.

Gå til butik - rød

 

Gå til butik - rød

Gå til butik - rød

Gå til butik - rød

Gå til butik - rød

Gå til butik - rød

Forlæng levetiden på dine Ilse Jacobsen gummistøvler

Det danske efterårsvejr er just ikke det bedste i hele verdenen og det slider hårdt på dine gummistøvler. Der er dog hjælp af hente for at dine gummistøvler bliver ved med at se ud som, da du købte dem og beholder den pæne og skinnende facon.

Ilse Jacobsen har nemlig selv produceret og udviklet en plejesvamp til gummistøvlerne, som er fuld af lækre olier, der går ind og plejer naturgummien, som støvlerne er produceret i. Det eneste du skal gøre er, at fjerne låget fra plejesvampen og begynde at smøre dine støvler ind i olien. Lad olien tørrer og dine støvler vil blive rengjort og plejet på den helt rigtige måde.

Sker det at plejesvampen tørrer helt ud, kan du naturligvis købe ekstra olie for en let sum penge, så du igen kan pleje dine gummistøvler på nu. For at undgå at svampen tørrer ud, så sørg altid for at lukke låget helt tæt, hvor svampen ligger i.

Prisen er for høj

Du sidder måske lige nu og tænker ”det er da godt nok mange penge for et par gummistøvler?” Det vil nogle nok også mene at det var, men på den anden side hænger kvalitet og pris også ofte sammen. En Ilse Jacobsen gummistøvle er ikke bare en gummistøvle. Det er et unikt design og den udstråler kvalitet, komfort og ikke mindst modighed.

Prisen ligger ofte fra 900,- kroner og opefter, men det er naturligvis heller ikke en gummistøvle, som du behøver at udskifte hver sæson. Den holder med sikkerhed i flere sæsoner og dermed er 900,- kroner måske i virkeligheden ikke så gal en pris for et par rigtig gode gummistøvler, der virkelig formår at holde regnen ude og dine fødder varme.

Er snørebåndene blevet beskidte?

Har du gået i mudder eller andet vejr, hvor dine gummistøvler er blevet beskidte og dermed også dine snørebånd, kan du let få dem rengjort igen ved at putte dem i vaskemaskinen, da de er lavet af 100 % bomuld og derfor ingen skade tager af at komme en gang i vaskemaskinen.

Er snørebåndet derimod blevet slidt, ødelagt eller på anden vis ikke brugbart mere, kan du købe dig et par nye Ilse Jacobsen snørebånd for omkring 25,- kroner og det kan hurtigt pifte dine ellers lidt slidte gummistøvler op igen og give dem et frisk pust. Dermed kan de sagtens holde et par sæsoner mere, inden de evt. trænger til en udskiftning.