Buksedragter er et hit til kvinderne hvert eneste år og er et stykke tøj, som kan bruges hele året rundt. Dog ses kvinder eller piger ofte i en buksedragt om sommeren, hvor det er mildt i vejret og hvor du har mulighed for at få noget farve på kroppen og ikke mindst deres ben.

Måske ved du ikke, hvilken kjole du skal have på til den næste fest, men hvorfor ikke tage købe en ny buksedragt og tage den på?

Jeg har udvalgt 3 forskellige rigtig fede buksedragter til fest eller andre selskabelige lejligheder. Ikke kun om sommeren, men hele året rundt. Tag et kig glimt på nedenstående buksedragte og se om der ikke er en, som falder i din smag og som du kunne falde for.

gå til butik - grøn

Pris: 799,75,- kroner

Mærke: Just Female

En super fed sort buksedragt, som kan bruges til fest eller en tur i byen med veninderne. Den er meget simpel og klassisk i sin stil samt har ingen ærmer. Den er forholdsvis gennemsigtig på fronten og oppe ved halsen, hvor der samtidig er plads til en flot kavalergang.

Bagpå er den ligeledes gennemsigtig oppe i toppen af ryggen, hvor den samtidig har en fin lille lynlås, så du nemt og behageligt kan tage din buksedragt af og på.

Den passer rigtig godt til den lidt afslappende kvinde og stil, hvor det er holdt til det enkelte og klassiske udtryk. Vil anbefale at have en jakke udenpå, da der ikke er nogle ærmer i denne buksedragt og det derfor hurtigt kan føles koldt især i vintermånederne.

gå til butik - grøn

Pris: 399,75,- kroner

Mærke: Noisy May

Flot sort buksedragt af mærket Noisy May og med et flot mønster. Den er også sort og uden ærmer, men er lidt anderledes end den første vi tog et kig på. Her er der en stor v-udskæring til halsen og til barmen samt kun et par små tynde stropper i overdelen.

Den passer rigtig godt sammen med et par flade sko eller et par stilletter, som modellen har vidst på billedet til venstre.

Jeg vil nok ikke vælge en farverig sko, men holde den sorte farve og kontrast, så det giver et gennemført look.

gå til butik - grøn

Pris: 799,75,- kroner

Mærke: Pulz

Den sidste buksedragt er gråmeleret og fra mærket Pulz, som også er kendt for at lave jeans. Den er super fed og kan både bruges til fest eller et lidt mere fint selskab, hvor stilen stadig ikke er så formelt, men hvor en buksedragt passer rigtig godt ind i mængden.

Den har korte ærmer, men ikke helt uden ærmer, som de to forrige buksedragter havde. Der har både baglommerne bagpå og nogle rigtige flotte detaljer især på skuldrene af denne buksedragt.

Den er forholdsvis lukket oppe ved halsen og der er ikke mulighed for meget kavalergang i denne buksedragt. Et rigtig fint køb og som går rigtig godt sammen med et par stilletter.