En kilehæl sko vil typisk være en støvle eller en sandal med en lille hæl i. Det er et fodtøj, der er blevet meget moderne inden for de sidste par år, hvor du næsten ikke kan gå på en gade uden at se en kvinde eller pige gå rundt i et par sko med en lille hæl i.

Jeg har udvalgt et par forskellige modeller, som måske kunne falde i din smag. Ellers kan du finde endnu flere modeller ved at klikke dig ind på en af de vist sko nedenfor. Det er helt op til dig selv.

Jeg har blot udvalgt et par forskellige modeller, som kan bruges til flere forskellige selskaber. Alle modellerne er fundet på Miinto, som er en webshop med fodtøj og andet tøj.

Gå til butik - rød

Du sparer netop nu over 65 % på netop denne kilehæl sko fra Friis og Company i en flot bordeaux rød farve, som er anderledes og skiller sig ud fra mange andre par sko. Den er lavet i et blankt kunstlæder, hvilket også tydeligt kan ses, hvorfor den er så skinnende på billedet ovenover.

Der er dog stadig elastik i skoen, så den er rigtig nem lige at få af og på. Du kan normal købe denne sko fra str. 36 og op til str. 41.

Siden der er tilbud på skoen, kan der ikke garanteres, at de har skoen i lige din størrelse, men klik dig ind og se om det ikke skulle være tilfældet. Så kan du i hvert fald sparer rigtig mange penge på skoen, hvis du slår til nu inden at det er for sent.  

Gå til butik - rød

Her har du også mulighed for at lave lidt af et kup på denne her rigtig flotte kilehæl sko af mærket Debbie. Den har det samme mønster hele vejen rundt på skoen, men er samtidig lavet af noget meget elastisk stof, der gør den lidt at tage af og på.

Der er 30 % i skrivende stund og du kan købe den i størrelserne 37-40, så hvis du bruger en af disse størrelser, kan du spare en hel del på denne sko netop nu.

Gå til butik - rød

En kilehæk i læder fra Friis, som er lidt rå i udtrykket, men som sidder fantastisk på din fod. Selve kilehælen er på 9 cm og kan derfor føles, som lidt ekstra højde til dig som ikke er så høj i forvejen.

Den har en lynlås, som er gemt godt væk på indersiden af skoen, men som gør det let for dig, at få den på og af igen uden de store anstrengelser. Den kan kun købes i denne sorte læder farve, men kan tilgængelig købes i mange forskellige størrelser.