Det er blevet koldt uden for og derfor har vi her på siden samlet 3 forskellige sorte halstørklæder til mænd, som kan bruges hen over vinteren og som er moderne. Det kan være rigtig godt på halsen i vintermånederne og der kan et halstørklæde være en kæmpe hjælp.

halstørklæde til mænd

Mærke: Selected

 Pris:149,75 kr.

Gå til butik - rød

Dette halstørklæde er fra Selected og er et klassisk sort halstørklæde til mænd, der kan bruges til mange forskellige outfits. Det er lavet af 100 % akryl og fås i en one-size størrelser og bør derfor passe til de fleste mænd. Selvom det kan købes til en billig pris, er det stadig af en rigtig god kvalitet og kan bruges til og fra dit arbejde. Giv det til en du har kær i gave eller din kæreste, hvis han ikke har noget halstørklæde og fryser om morgenen til og fra arbejde.

sort halstørklæde til mænd

Mærke: Mads Nørgaard

Pris: 499,75 kr.

Gå til butik - rød

Dette sorte halstørklæde er designet og lavet af det danske og populære mærke Mads Nørgaard. Det forhandles i flere butikker landet over og har nogle flotte detaljer. Mads Nørgaard laver kun kvalitets produkter og dette er endnu et af dem.

Det kan købes i en one-size størrelse, så det passer til alle mænd. Brug det hvis det er frostgrader uden for og du cykler eller tager bussen i skole eller på arbejde. Brug dette halstørklæde som en gave og glæd din kæreste eller en anden du har kær, der mangler et fedt sort halstørklæde.

sort halstørklæde fra samsøe samsøe

Mærke: Samsøe Samsøe

Pris: 499,75 kr.

Gå til butik - rød

Smart og moderne mørkegrå halstørklæde af mærket Samsøe Samsøe, der vil kunne holde kulden ud fra din hals, så du ikke bliver syg i løbet af vinteren og starten af det nye år. Kan bruges hvis du cykler til skole eller arbejde og det er frostgrader uden for.

Det kan kun købes i en one-size størrelse, men så er du også sikker på, at du kan bruge det, da det dermed passer til alle mænd. Det kan også bruges til en adventsgave eller en julegave til din kæreste eller bedste ven.