Jeg har her fundet nogle smarte og moderne røde gummistøvler til kvinder fra forskellige mærker, designs og størrelser. Røde gummistøvler er rigtigt ind og de bliver ikke kun gået med i regnvejr, men derimod også som en fashion-støvle, hvis vejret er lidt smågråt og det støvregner udenfor. Ydermere kan du bruge et par gummistøvler i mange år frem og er altså ikke noget du behøver at skifte ud hvert år.

Et par røde gummistøvler er heller ikke bare et par gummistøvler mere. De kan gå og passe til forskellige stile og du vil med stor sikkerhed, kunne skabe en masse god opmærksomhed omkring dig selv med sådan et par gummistøvler der er trende og på højeste mode. Nogle af modellerne kan også købes i andre farver, men i dette indlæg, har jeg udelukkende fokuseret på de røde og elegante gummistøvler til kvinder.

røde ilse jacobsen gummistøvler

Pris: 999,75 kr.

Gå til butik - rød

De første par røde gummistøvler vi har taget et kig på, er et par moderigtige gummirøjsere designet og produceret af det velkendte mærke Ilse Jacobsen. Du får her kvalitet for dine penge og dette produkt er heller ingen undtagelse. Dette par er produceret i naturgummi med en lynhurtig snørelukning foran samt en strop bagpå. Derudover er der trykt Ilse Jacobsen logoet i kanten foroven, så man tydeligt kan ligge mærke til, at gummistøvlerne er fra Ilse Jacobsen.

Bemærk ligeledes at gummistøvler fra Ilse Jacobsen ofte er lidt store i størrelsen, så derfor kan det være en god idé, at købe dem i en mindre størrelse end du bruger normalt i dit fodtøj.

Gummistøvler i naturgummi med snørelukning foran, strop bagpå med messingring samt Ilse Jacobsen logo trykt i kanten foroven. Desuden er gummistøvlen foeret indevendig. Skaftets længden er 38 cm. Omkredsen på skaftet er 40 cm.

røde korte gummistøvler fra Ilse Jacobsen

Pris: 949,75 kr.

Gå til butik - rød

Jeg valgte at tage et par røde gummistøvler mere med fra Ilse Jacobsen selvom den stort set er identisk med den første, som vi har taget et kig på. Den eneste forskel er således, at den har et lavt skaft og er til dig, der synes at det er væsentligt pænere end de helt store gummistøvler. Det fine Ilse Jacobsen logo skinner ligeledes igennem på dette par røde gummistøvler og kan bruges i flere forskellige situationer.

røde gummistøvler af mærket viking foxy

Pris: 399,75 kr.

Gå til butik - rød

Dette par gummistøvler er af mærket Viking Foxy og er i en knaldrød farve. De er i en lidt anderledes stil end de røde gummistøvler fra Ilse Jacobsen. De kan lige nu købes med 20 % rabat af den oprindelige pris på 499,75 kroner. Et køb du næppe vil komme til at fortryde, da du får et par gummistøvler for dine penge, der kan holde i flere sæsoner og som samtidig er nem at vedligeholde med den medfølgende svamp.

røde gummistøvler fra viking noble

Pris: 399,75 kr.

Gå til butik - rød

Et par udmærket røde gummistøvler af fra Viking Noble med et lavt skaft. Det kan bruges til de våde dage i efteråret eller til om vinteren, hvor der ofte er slud og sjask, hvor dine fødder ellers hurtigt kan blive våde. Det vil de dog ikke gøre med dette par kvalitets gummistøvler. Du får lige nu 20 %, hvis du slår til nu og køber dem inden de ikke længere er på tilbud.