plateau sko

1/ link 2/ link 3/ link 4/ link 5/ link

6/ link 7/ link 8/ link 9/ link 10/ link

Et par plateau sko er til dig, der gerne stadig vil have noget ekstra højde, men ikke er så ofte går i høje hæle til hverdag eller i weekenden. Det er et par sko, som er blevet ekstremt populære her over de sidste par år ikke kun i Danmark, men over hele verdenen. De udvalgte 10 par plateausko som ses på overstående billede er fra flere forskellige populære mærker.

Heriblandt Vagabond som i laver virkelig gode sko og er meget kvalitetsbevidste omkring deres produkter. Samtidig kan alle deres sko købes til en fornuftig pris og du får virkelig noget for dine penge her.

De kan købes i flere skobutikker og webshops på internettet til flere forskellige priser. Nogle koster kun 300-500 kroner, mens andre modeller koster over 1.000 kroner. Det kommer helt an på, hvilke mærker du går i eller om du er ligeglad hvilket mærke det er, så længe skoen er behagelig og den klæder dig. De kan bruges til flere forskellige anledninger og selskaber.

Plateau sko er blevet et modefænomen

I sær mange modeblogger og trendsættere verden over, har været blandt skaren, som har valgt et par eller mere ekstra centimeter til deres egen højde med plateausko. Inden for selve denne mode af plateau er der også set forskellige producenter og mærker have lavet plateau sneakers, hvor selve højden under hælen samt fodpuden er den samme, men det føles som om man har en almindelig sko på og føles derfor højere.

Rigtig smart måde på, at det ligner man har rigtig lange og flotte ben. Et trick og modefænomen som bliver brugt hyppigt i modebranchen.  Kombinær et par plateau sko med et par stramme jeans og du er klar til hverdagens stress og jag.

Du vil med garanti få nogle frække blikke og nogle dejlige smil samt en del opmærksomhed med sådan et look. Dog kun på den positive måde.