Sidens indhold

Det har aldrig været nemmere at slippe af med uønsket hårvækst på hele kroppen. Med en IPL-behandling kan du vinke pænt farvel til hår i armhulen, på overlæben eller andre steder, du ikke ønsker hårvækst. Hvis du vil blive langt klogere på den innovative og nytænkende måde at fjerne hår på, kan du læse meget mere på følgende hjemmeside: skyskin.dk – så er du kun få skridt fra at fjerne hår på samme måde som de professionelle!

Smertefri hårfjerning

En IPL-hårfjerning er en smertefri behandling, som giver gode resultater. Du slipper af med din uønskede hårvækst og slipper dermed også for gener og andre smertefulde behandlingsmetoder i håbet om at fjerne eller reducere hårvæksten.

En skånsom behandling af huden

De fleste har oplevet, hvor medtaget huden kan blive efter både barbering eller voksbehandling. Ved førstnævnte behandling bliver huden ofte tør, rød og irriteret, som ofte ender med kløe og dertil også mindre sår. Risikoen for indgroede hår er desuden også stor, når man anvender barbering som hårfjerningsmetode. Huden er derfor særligt udsat og har ikke godt af de hyppige barberinger. Derudover kan huden være ekstra følsom og sensitiv, når den efterfølgende også udsættes fra alt lige fra parfume til deodorant – som ofte ender i en smertefuld oplevelse. 

Med skyskins ipl hårfjerner sikrer du, at din hud bliver nænsomt behandlet og ikke lider samme last, når du ønsker at fjerne hår. Derfor får du også glat og silkeblød hud efter behandlingen er veloverstået.

Effektiv behandling med langvarige resultater 

IPL-hårfjerning er tilmed også en effektiv behandlingsform, der foruden at være smertefri, giver langvarige resultater. Du kan eksempelvis få både glat og hår fri hud i op til 6 måneder. Derudover reducerer behandlingen også den samlede vækst af hår, således du over tid vil have mindre hår at fjerne. Så behøver du ikke at bekymre dig om uønsket hårvækst, næste gang du hopper i din yndlingskjole.