Sidens indhold

Du har nok allerede rullet øjne af en, som har sagt, at det er ”hårdt at være lækker” med et sarkastisk smil på læben. At være lækker virker tit som det letteste i verden. Men alligevel har du måske oplevet, at det har været for tidskrævende eller ubehageligt at være lækker. Mange kvinder oplever, at det bliver en træls ting hver morgen at skulle lægge make-uppen helt perfekt, så de nøjes med maskaraen eller tager afsted uden noget. Det skal nemlig ikke være for enhver pris. Kvinder er også smukke uden den store overhaling, men de rigtige skønhedstips kan gøre stor forskel. Du ved helt sikkert også, at du er lækker, når du finder tiden og lysten til at give den gas foran sminkespejlet.  Det skal dog ikke være det ene eller det andet. Skønhedstips, der sørger for dit velvære, kan gøre livet lettere og skønnere, uden du skal lide last. Velvære er vejen til selvtillid, og så er du godt i gang. Stinne Holm er et oplagt bud på en navigatør til velvære med udgangspunkt i hendes skønhedstips.

 

Velvære er et vidt begreb

Det er abstrakt at sige, at skønhedstips er vejen til velvære. Helt konkret er der masser af produkter og ting, du kan gøre, som er dejlige og gør noget dejligt ved din fremtoning. Det kan være en ansigtsmaske, som giver dig ro efter en arbejdsdag og en spændstig hud til morgendagenes kampe. Det kan også være en badesalt eller balsam, der arbejder på højtryk, mens du stresser af i badet. Små ting med stor effekt. Du skal bare kende småtingene.

 

Nemme tricks gør det lettere at være lækker

Det er småtingene, der sejrer for kvinder, som også har andet at se til, end at gøre sig til. Det kan være, at en let toupering af håret giver dig en fylde, du ikke troede, du havde i manken. Det kan også være, at den rigtige mascara giver dine vipper og øjne en dybde, der ikke var der før. Pointen er, at skønhedstips er en videnskab, hvor det er de små ting, som kan gøre forskellen.