Sidens indhold

rlp4

Jeg har i dette indlæg valgt at samle 36 forskellige fede Ralph Lauren skjorter til mænd, der kan købes i flere farver og modeller. Der skulle dermed være minimum en, der faldt i din interesse, hvis du godt kan lide Ralph Lauren skjorter og går op i kvalitetstøj og mærkevarer.

De udvalgte kan ligeledes bruges til samtlige forskellige begivenheder, såsom en gallafest, en bytur med drengene eller blot som en helt almindelig hverdags skjorte. Kvaliteten er altid i top, hvis det er af mærket Ralph Lauren og dette vil du også opleve med samtlige af disse udvalgte Ralph Lauren skjorter. Storset alle udvalgte skjorter er i en SLIM FIT model.

Hvis du skal have en fed skjorte i det rigtige design og af topkvalitet fra Ralph Lauren så er prisen 549 DKK og op til 1.495 DKK. Du vil i udvalget nedenunder finde skjorter i begge prisklasser.

Klassisk Ralph Lauren skjorte i sort

Klassisk sort Ralph Lauren skjorte

Pris: 899 DKK

gå til butik - orangeEn klassisk sorte Ralph Lauren skjorte i farven sort. Modellen er slim fit og sidder derfor forholdsvis tætsiddende på kroppen. Den har det klassiske logo ved ventre bryst og ligeledes nogle smarte hvide knapper, der bruges til at åbne og lukke skjorten. Den passer til en efterårsjakke og sammen med et halstørklæde.

Klassisk Ralph Lauren skjorte i blå

ralph lauren skjorte i blå

Pris: 799 DKK

gå til butik - orangeEn klassisk Ralph Lauren skjorte i en blå lys farve perfekt til en bytur med drengene. Den kan kun købes i en slimfit model, men til gengæld i flere forskellige størrelser og ikke mindst farver. Den kan også bruges som en hverdags skjorte på arbejdet eller studiet.

Ralph Lauren skjorte i blå og hvide striber

ralph lauren skjorter i blå og hvid stribet

Pris: 799 DKK

gå til butik - orangeEn af de mest populære skjorter fra Ralph Lauren er denne blå og hvid stribet model. Den kan bruges til flere forskellige begivenheder og arrangementer. Det klassiske logo er på venstre bryst, der tydeligt indekere at skjorten er fra de berømte og velkendte brand. Ydermere kan du også bruge den som en fridtidsskjorte eller på dit arbejde.

Ralph Lauren skjorte ternet i cerise/blå

ralph lauren skjorte i ternet rød og blå

Pris: 799 DKK

gå til butik - orange

En fed ny Ralph Lauren skjorte i en cerise/blå fra deres helt nye kollektion. En model med lange ærmer og produceret i 100 % bomuld. En perfekt skjorte til en god bytur eller som en hverdagsskjorte til arbejdet eller dit studie.

Klassisk hvid Ralph Lauren skjorte

hvid ralph lauren skjorte

Pris: 1.095 DKK

gå til butik - orangePæn formel klassisk hvid skjorte fra Ralph Lauren. Perfekt til en gallafest eller en bytur med en blazer udover. Den kan købes i  flere forskellige størrelser og har det berømte Ralph Lauren logo syet på i venstre side af skjorten.

Casual sort skjorte fra Ralph Lauren

casual sort ralph lauren skjorte

Pris: 1.095 DKK

gå til butik - orangeDenne skjorte minder meget om den allerførste i sort, men denne her model er alligevel lidt anderledes. Den er fra Ralph Laurens splinter ny  kollektion og er en skjorte, der kan bruges i flere forskellige sammenhænge.

Ralph Lauren skjorte i en harbor island blue farve

ralph lauren skjorte i en harbor island blue farve

Pris: 1.095 DKK

gå til butik - orangeDenne blå skjorte er fra Ralph Laurens helt nye kollektion og kan købes for overstående pris samt via overstående link. Det er en slimfit model og er derfor forholdsvis tætsiddende på kroppen. Ideel til brug som en fritids- eller hverdagsskjorte på arbejdet.

Navyblå skjorte fra Ralph Lauren

navyblå ralph lauren skjorte

Pris: 1.095 DKK

gå til butik - orangeDenne navyblå skjorte fra Ralph Lauren er også fra deres helt nye kollektion. En essentiel ting der er værd at ligge mærke til her er, at det ikke ligner, at deres velkendte logo ikke sidder på venstre bryst, som på deres tidligere skjorter. Det gør det dog stadig i en rød farve på denne skjorte og kan ses væsentlig tydeligere på overstående link, der linker direkte ind til skjorten.

Blå og hvid ternet skjorte fra Ralph Lauren

blå og hvid ternet skjorte fra ralph lauren

Pris: 999 DKK

gå til butik - orangeBlå og hvid ternet skjorte fra Ralph Lauren. En helt ny model fra deres kollektion. En rigtig business skjorte til forretningsmanden der går op i sit tøj og skal være af den bedste kvalitet. Det får du bestemt opfyldt med denne skjorte.

Blå og pink ternet skjorte fra Ralph Lauren

blå og pink ternet skjorte fra ralph lauren

Pris: 799 DKK

gå til butik - orangeEn blå og pink ternet skjorte af det velkendte mærke Ralph Lauren. En skjorte fra deres nye kollektion i nogle lid atypiske farver, men samtidig giver dig et friskt look. God til brug som en arbejdsskjorte eller en fritidsskjorte.

Ralph Lauren skjorte i medium wash

ralph lauren skjorte i medium wash

Pris: 1.195 DKK

gå til butik - orangeSlimfit modellen af den skjorte fra Ralph Lauren der bliver kaldt for medium wash. Den er meget klassisk i sin stil og kan bruges til flere forskellige selskaber eller blot som en hverdagsskjorte. Det kunne også være en god gave til din bedste ven eller manden, der mangler en ny skjorte i hans garderobe.

Ralph Lauren skjorte i kiwi grøn farve

ralph lauren skjorte i en kiwi grøn farve

Pris: 1.095 DKK

gå til butik - orangeFlot smart skjorte i en noget alternativ og anderledes farve, men som stadig kan klæde enhver mand. Den passer i sær godt til mænd, der er solbrune, hvor den lysegrønne farve harmonerer godt med en flot solbrun mand. Den kan købes i flere forskellige størrelser og det er blot med at slå til med det samme.

Ralph Lauren skjorte i en lilla farve

ralph lauren skjorte i en lilla farve

Pris: 1.095 DKK

gå til butik - orangeFlot farverig lilla skjorte fra Ralph Lauren. Ideel til brug som en fritidsskjorte eller en arbejdsskjorte, hvor man ikke er bleg for at gå i farverige skjorter. Den kunne passe godt sammen med et par farverige jeans i eksempelvis en blå farve. Du kan få yderligere information om skjorten, hvis du klikker på overstående link, der vil få dig direkte ind på produktet.

Ralph Lauren skjorte i en navy/blå ternet farve

ralph lauren skjorte i en navy/blå ternet farver

Pris: 1.095

gå til butik - orangeFlot ternet skjorte fra Ralph Lauren i en navy/blå farve. Den kunne sættes i forbindelse med en skovmandskjorte og minder lidt omkring den stil. Den har et flot ternet design igennem hele skjorten og en skjorte jeg nok vil vælge, at bruge i fritden eller på arbejde.

Ralph Lauren skjorte i en dark wash model

ralph lauren skjorte dark wash

Pris: 999 DKK

gå til butik - orangeEn af de mest populære skjorter fra Ralph Lauren er denne skjorte i en dark wash farve. Den kan nemlig bruges i mange forskellige situationer og er meget ydmyg i sit udtryk. Perfekt til brug i forbindelse med arbejde eller et festligt selskab.

Grøn og hvid ternet skjorte fra Ralph Lauren

grøn og hvid ternet skjorte fra Ralph Lauren

Pris: 999 DKK

gå til butik - orangeGrøn og hvid ternet skjorte fra Ralph Lauren. Et mønster der går igennem hele skjorten, men i nogle meget utraditionelle farver og som kun kan bæres af få mennesker. Der er ikke nogle specielle detaljer på, men de klassiske hvide knapper og logoet på venstre bryst er også at finde på denne skjorte.

Sort og hvid ternet skjorte fra Ralph Lauren

sort og hvid ternet skjorte fra Ralph Lauren

Pris: 999 DKK

gå til butik - orangeSort og hvid ternet Ralph Lauren skjorte som er en rigtig business skjorte. Prisen er også herefter og egner sig derfor rigtig godt til arbejds relateret arbejde eller som en weekend skjorte til finere selskaber.

Blå og hvid ternet skjorte fra Ralph Lauren

blå og hvid ternet skjorte fra Ralph Lauren

Pris: 999 DKK

gå til butik - orangeDenne skjorte i blå og hvid ternet fra Ralph Lauren og er en skjorte, der egner sig godt til en festlig bytur. Det kunne være med gode venner eller kollegaer fra dit arbejde. Den er klassisk i sin stil med det ternet mønster, der går igennem hele skjorten og med logoet på venstre brystlomme.

Pink og hvid ternet skjorte fra Ralph Lauren

pink og hvid ternet skjorte fra Ralph Lauren

Pris: 999 DKK

gå til butik - orangeDenne skjorte er i en lidt utraditionel farve nemlig pink og hvid ternet. Skjorten er ligeledes fra Ralph Lauren, men er nok en skjorte de færreste vil kunne bære og gå rundt i. Det kræver lidt mandsmod, at gå rundt i sådan en skjorte i en farve, der skaber meget opmærksomhed om en. Om ikke andet kan den gives som en god gave.

Sort og rød ternet skjorte fra Ralph Lauren

rød og sort ternet ralph lauren

Pris: 899 DKK

gå til butik - orangeSmart sort og rød ternet skjorte fra Ralph Lauren perfekt til en julefrokost i december måned med familien eller arbejdet. Den kan også bruges til en festlig aften i byen eller blot som en hverdagsskjorte. Den er i en slimfit model præcis som ses på overstående billede.

Grøn og blå ternet skjorte fra Ralph Lauren

grøn blå ternet skjorte fra Ralph Lauren

Pris: 899 DKK

gå til butik - orangeDenne skjorte er i en grøn og blå ternet mønster. Du kan zoome helt ind på selve skjorten og se det flotte ternet mønster, hvis du klikker dig direkte ind på billedet. Kvalitets skjorter der kan holde i mange år og bestemt ikke går i stykker efter et par gange i brug.

Mønsteret ternet farve skjorte fra Ralph Lauren

mønsteret skjorte fra ralph lauren

Pris: 899 DKK

gå til butik - orangeMønsteret skjorte i farverne hvid, rød, grøn og lilla. Rigtig pæn og flot skjorte der både kan bruges til en bytur eller blot som en helt almindelig hverdagsskjorte, hvis du godt kan lide at gå i skjorter til hverdag.

Rust/grøn farvet Ralph Lauren skjorte

grøn farvet ralph lauren skjorte

Pris: 899 DKK

gå til butik - orangeRust/grøn farvet skjorte fra Ralph Lauren. Det klassiske logo som altid sidder på venstre bryst er sort på denne skjorte og er lidt svært at se. Du kan se yderligere billeder, hvis du klikker på overstående link, der fører dig direkte ind til skjorten.

Defender grøn Ralph Lauren skjorte

defender grøn ralph lauren skjorte

Pris: 899 DKK

gå til butik - orangeSuper fed skjorte i en grønlig farve, der minder meget om en grøn militær farve. Perfekt som en hverdagsskjorte, hvis du mener, at du kan bære en sådan grøn skjorte fra Ralph Lauren.

Denim skjorte fra Ralph Lauren

denim skjorte fra Ralph Lauren

Pris: 899 DKK

gå til butik - orangeFed denim skjorte fra Ralph Lauren. Den minder om mange andre cowboyskjorter, men der er alligevel gjort lidt ekstra ud af deltaljerne ved denne skjorte. Ralph Lauren logo er ikke at finde på venstre brystlomme, som ellers er et kendetegn ved samtlige af deres skjorter. Hvis du vil se yderligere billeder af skjorten, kan du gøre det nemt og hurtigt ved overstående link.

Santiago/galveston skjorte fra Ralph Lauren

santiago/galveston Ralph Lauren skjorte

Pris: 799 DKK

gå til butik - orangeEn pæn skjorte fra Ralph Lauren der mest af alt minder om en skovmandsskjorte og egner sig derfor perfekt som en fritidsskjorte. Den kan netop nu købes i flere forskellige størrelser. Se nærmere information om skjorten ved at klikke på overstående link.

Volstead/fraser skjorte fra Ralph Lauren

 volstead/fraser ralph lauren skjorter

Pris: 799 DKK

gå til butik - orangeEn flot skjorte i nogle lidt atypiske farver og mønster, men kan bruges til flere forskellige lejligheder. Den egner sig godt som en fritidsskjorte, da jeg nok ikke vil anvende den som en arbejds skjorte, da der findes masser af andre modeller, der egner sig bedre til det.

Navy/cream farvet skjorte fra Ralph Lauren

navy/cream farvet skjorte fra Ralph Lauren

Pris: 799 DKK

gå til butik - orangePæn ternet skjorte fra Ralph Lauren i flere forskellige farver. Den klassiske logo er på venstre bryst og er i farven rød. Skjorten kan bruges som en arbejds skjorte eller til en tur i byen med ens venner og veninder.

Medium blue/ecru farvet skjorte fra Ralph Lauren

medium blue/ecru farvet ralph lauren skjorte

Pris: 799 DKK

gå til butik - orangeSuper fed medium blue/ecru farvet skjorte af mærket Ralph Lauren. Logoet på denne skjorte er i farven blå og passer perfekt til mønsteret, der går hele vejen igennem skjorten. Brug den som en pæn business skjorte til selskaber eller møder. Det er helt op til dig. Du kan se yderligere billeder på overstående link.

Fuschia/club blue farvet skjorte fra Ralph Lauren

fuschia/club blue farvet skjorte fra Ralph Lauren

Pris: 799 DKK

gå til butik - orangePink ternet skjorte fra Ralph Lauren. Super smart skjorte der især passer godt til personer, der er blevet lækre solbrune henover sommeren. Brug den som en business skjorte eller som en festlig skjorte til en bytur med drengene.

Sort og hvid stribet skjorte fra Ralph Lauren

sort og hvid stribet fra ralph lauren

Pris: 799 DKK

gå til butik - orangeSort og hvid stribet skjorte fra Ralph Lauren er en af deres mest populære modeller, da den kan bruges til flere forskellige selskaber og situationer. Den er især god at have ind under en blazer eller en læderjakke. Logoet er i en lilla farve og harmonere ikke helt med resten af skjorten og kunne derfor godt have været i en mere passende farve, men overordnet set stadig en pæn skjorte.

Pink og hvid stribet skjorte fra Ralph Lauren

pink og hvid stribet skjorte fra ralph lauren

Pris: 799 DKK

gå til butik - orangePink og hvid stribet skjorte fra det verdenskendte mærke Ralph Lauren. Jeg vil bruge den som en hverdagsskjorte på arbejdet eller på ens studie. Det stribet look går igennem helt skjorten og samtidig har den det berømte logo i en farve, der skiller sig lidt ud fra den hvide og pinke farve.

Ruby/lime farvet skjorte fra Ralph Lauren

ruby/lime farvet skjorte fra ralph lauren

Pris: 799 DKK

gå til butik - orangeRuby/lime farvet smart skjorte fra Ralph Lauren. Flot mønster og farver der går hele vejen igennem skjorten. Kan bruges som en skjorte til en tur i byen med et par gode venner eller blot som en almindelig hverdagsskjorte.

Navy stribet skjorte fra Ralph Lauren

navy stribet skjorte fra ralph lauren

Pris: 799 DKK

gå til butik - orangeFlot navy stribet skjorte fra Ralph Lauren. Den navyblå farve præger tydeligt igennem over hele skjorten, men passer rigtig godt sammen med de hvide striber. Derudover er selve logoet rødt og iøjnefaldende, så man tydeligt kan se, at skjorten er fra Ralph Lauren.

Sunset rose farvet skjorte fra Ralph Lauren

sunset rose farvet skjorte fra Ralph Lauren

Pris: 799 DKK

gå til butik - orangeEn anderledes rød farve fås denne Ralph Lauren skjorte i. Farven hedder “sunset rose” og egner sig bedst til en sommerdag om aftenen, når solen er gået ned og byen for alvor vågner op. Logoet er i en turkis farve, så den skiller sig ud fra resten af skjorten.

Flot mønsteret denim skjorte fra Ralph Lauren

denim ralph lauren skjorte

Pris: 699 DKK

gå til butik - orange

Flot mønsteret denim skjorte fra Ralph Lauren. Perfekt til brug som en arbejds- eller festlig skjorte. Den har et par flotte detaljer og ved denne skjorte er der bl.a. også en brystlomme, hvilket ikke er helt normalt på mange af Ralph Laurens andre modeller. Ligeledes er det velkendte logo heller ikke at finde på venstre brystlomme og de har med denne skjorte, derfor gjort noget anderledes og nyt. Klart et kig værd og du kan komme direkte til skjorten, hvis du klikker dig videre ind på overstående link.

Gratis fragt hos Zalando.dk

Alle overstående smarte Ralph Lauren skjorter er fundet unde hos Zalando.dk. Køber du dine nye skjorter derinde, vil du få gratis fragt, uanset størrelsen af din ordrer. Ligeledes vil du kunne få en rabatkupon på 100 kroner, hvis du tilmelder dig deres nyhedsbrev, som bliver sendt ud to gange om ugen.

Du skal dog være opmærksom på, at din minimumordrer skal være på over 500 kroner for at rabatkuponen kan bruges, men dette vil heller ikke være noget problem, da alle Ralph Lauren skjorter koster minimum 550 kroner. Med en rabatkupon på 100 kroner, vil du dermed kunne købe en Ralph Lauren skjorte til en pris på blot på 450 kroner. Det finder du ikke billigere andre steder i Danmark eller på nogle danske webshops.

Det var de 36 forskellige Ralph Lauren skjorter i flere forskellige farver og modeller. Jeg mener, at jeg har fået samtlige forskellige modeller med og du har forhåbentlig fået noget ud af dette kæmpe indlæg omkring Ralph Lauren skjorter, så du ved hvilken skjorte du skal købe næste gang du skal have noget nyt i din garderobe. Har du et budget på 550 – 1.500 danske kroner, er der ingen tvivl om, at du skal vælge en af overstående skjorter i en topkvalitet.